SHAIBOX - få glatte ben og muligheden for at vinde en rejse til Barcelona!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Shaibox_DSC0550 copy

For lidt over et år siden lavede jeg et samarbejde med Shai, og siden da har det været min foretrukne skraber både i forhold til kvaliteten, prisen og det bekvemmelige i, at en ny skraber bare bliver sendt hjem til dig hver 3. måned når den gamle er ved at være slidt op.

Nu er konceptet udviklet sig således, at man ikke kun modtager en ny shaver hver tredje måned, men faktisk en hel lille "shaving goodiebag". Det skifter hvad man får i pakken,udover shai barberingssættet, som selvfølgelig er en fast del af sættet. Så der er virkelig noget at glæde sig når en ny Shaibox kommer! Dette sommersæt består af: Den velkendte Shaishaver - Den nye Essentials Wash & Shave - 3 Shai bikinihøvler - 2 Shai refillblade. + en gratis toilettaske. 

DSC_0129 copy_DSC0546 copyHele sættet har en værdi af 400kr. men som en særlig intropris, koster det kun 99kr.(plus 49kr. i porto). Der er ingen binding på abonnementet og produkterne leveres som sagt hele vejen hjem til døren. Herefter betaler man 299 kr + porto pr Shaibox. Men hvis du signer op nu, får du altså den første box til 99 kr, og er derudover med i lodtrækningen om, at vinde en shoppingtur for 2 til Barcelona samt 1000 Euro at shoppe for.

Nu har jeg testet de forskellige produkter, og ligesom shai shaveren, er de andre produkter også helt i top! Særligt var jeg ret vild to ting, som jeg lige vil uddybe for jer! Altså, de små bikniskrabere, er jo ret relevante her om sommeren, og jeg må sige at de er skide smarte. Udover at være små og handy til bikinilinjen, er der også en fugtighedsgivende stribe med Vitamin E, lavendelolie og Aloe Vera, som beroliger huden. Ret godt, så bikinitrussen ikke bliver suppleret af rød, og knoppet hud!

_DSC0552 copyDerudover består sættet af de nye Essentials Q10 Wipes, som du bruger til at rense ansigtet for make-up. Vådservietterne er meget milde, men yderst effektive og indeholder Coenzym Q10, der er et vitaminlignende stof, som findes naturligt i næsten alle kroppens celler.

Samlet set har de to ekstra "goodies" været mine to favoritter i denne shaibox sommerpakke! Udover shaveren selvfølgelig (: _DSC0564 copyI kan læse meget mere om Shaibox konceptet lige HER, og så vil jeg endnu engang lige nævne at alle der signer sig op til Shaibox er med i konkurrencen om en tur for 2 til Barcelona og hele 1000€ at shoppe for! _DSC0580 copy