Sådan får du neglelakken til at holde!

DSC_0592 DSC_0572Åh jeg ville jo så gerne komme med et eller andet godt råd, der kunne få den dyre Chanel lak til at holde i en uge, men det er desværre ikke tilfældet. Jeg tror nemlig ikke de er et eller andet mirakelmiddel, der kan få den traditionelle lak, som vi kender den, til at holde i særlig lang tid.Heldigvis er flere og flere neglelak brands begyndt at lave speciellakker, som holder i 5-7 dage, og det er altså det system, jeg er blevet ret så glad for. Jeg var ellers ret vemodig da Depend var nødt til at trække deres gellack kit tilbage, så det var en kærkommen nyhed da de lancerede en pendant, Depend 7Day. Jeg har nu testet det et par gange, og selvom jeg so far kun har fået det til at holde i fem dage, så er det tusind gange bedre end de 4-5 timer mine negle ellers holder med traditionel lak. Systemet er ret enkelt, og kræver intet UV lys eller andre fancy ting. Alt du skal bruge er det startkit, man kan købe og så er der ellers et utal af flotte farver man kan supplere med. Selv er jeg ret glad for de neutrale farver, men lur mig om der ikke kommer en pangfarve på i løbet af sommeren :) Udover 7Day, har depend også lanceret et lækkert manicure sæt med neglebånds peel, olie, fil osv. Det er blevet brugt når der har været overskud i weekenden - der er nemlig intet som flotte velplejede negle!

I kan se det færdige resultat i dette indlæg - lyset var nemlig for dårligt da jeg tog billederne, så det blev nogle ret blurry hænder haha!

//Jeg er ikke sponsoreret af Depend, men har modtaget produkter til test og synes det var en god nyhed at dele efter en del tests.