Så er den her endelig!

wolford wolford1 Halløj kære læsere, Det går lidt stærkt i øjeblikket, men det er vidst ikke nogen nyhed - jeg pipper jo om det konstant pt. (sorry 'bout that!). Det skal nok blive bedre, men jeg har ligesom indset at jeg må få afsluttet nogle ting på min TO DO liste før jeg kan fordybe mig 100% med bloggen. En af de tinge hængepartier er det lorte speciale, som jeg endelig er kommet mere i gang med og rent faktisk nyder at lave. 'I know', det lyder jo helt tosset og det er det nok også, men jeg tænker at jeg hellere må udnytte denne galskab og få skrevet en hulens masse mens jeg har det sådan.

Formålet med det her indlæg var nu egentlig slet ikke at komme med nogle forklaringer på mindre blogging, men derimod at tippe jer om denne SMUKKE bodystocking fra Wolford som har været ret populær på min Instagram. Den er nemlig endelig kommet i butikkerne, både med nude ryg som HER, og i en sort version HER.

Som med alt fra Wolford er kvaliteten i top, og mine ting fra Wolford har holdt i mangfoldige år. Bare lige hvis i tvivler prisen - den er 200% det værd!

Det var alt fra mig. Kan I have det skønt!

ENGLISH: Have sooo much on my plate at the moment so my blogging has been poor the last week or so. However, I have com to terms with it and know it will be better as soon as I get my thesis done. Hopefully it will be soon!  The purpose of this post is not to apologize though. I just wanna give you a tip about this beautiful bodystocking from Wolford. It is absolutly amazing and comes in nude like the one I have HERE and black HERE