"Play with Oreo" - Designkonkurrence

oreooutfit11Jeg er vild med Oreo i både kager, milkshakes og som en lille treat når sukkertrangen melder sig på. Men Oreo er meget mere end det - med Oreo må man netop gerne lege med maden, og det er med denne tilgang, at Oreo netop nu afholder en stor designkonkurrence i Danmark, hvor de største, mest kreative og innovative unge designtalenter bliver hyldet. Under sloganet, "Play with Oreo", er den kendte Oreo kiks omdrejningspunket, og så er det ellers bare fantasien, der sætter grænser. Konkurrencen går i alt sin enkelhed ud på at man skal lave en illustration/design/måske endda maleri af Oreo kiksen. Der er dog to regler man skal følge: 1) Oreo kiksen skal personificeres, hvilket vil sige, at den skal være illustreret som hovedet på en krop(se bare mit billede). 2) Illustrationen skal tage udgangspunkt i ét af de 10 nedenstående atributter, også kaldet de "Playful Attributes". Disse er: Pop, Roll, Dream, Discover, Chrunch, Love, Dunk, Stack eller Twist.

Vinderen udvælges af en jury, og illustrationen vil blive vist på et 220 m2 stort outdoor banner et kendt sted i København, i en uge. Derudover får vinderen en pengepræmie i form af 15.00kr. samt 32 ruller Oreo. 2. og 3 pladsen får ligeledes 32 ruller Oreo. Det er med andre ord en given mulighed for en kunstner in spe til at få sit navn ud, og kickstarte en karriere. med 15.000kr. kan man komme OK langt - tro mig, jeg har selv startet min virksomhed med få midler (:

Mit bud er ovenstående billede, som er lavet ud fra attributten, "Discover" - hop ud og oplev verdenen, livet og en masse eventyr. Udover at jeg er igang med at 'discover' livet som iværksætter, er Oreo faktisk også tit med når jeg er ud at rejse, og 'discover' verdenen. Rimlig gennemtænkt attribut, hva'? ;)

I kan læse mere om konkurrencen på Facebook, Pinterest (Lov mig bare at tjekke Pinterest ud, om ikke andet for de lækre opskrifter) og på Oreos hjemmeside.

 ENGLISH recap: A competition for my danish followers where they can win 15.000dkr. for the best Oreo Illustration. Mine is the one you see above!

//Dette indlæg er lavet i samarbejde med Oreo //