Pakker til 2 dage i...

packing packing2  

I morgen tager jeg til Berlin med Zalando, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til at komme lidt væk fra specialet, som iøvrigt snart er færdigt, og bare nyde oplevelsen. Jeg er inviteret derned for at dække nyheden om, at GAP er blevet et fast mærke på Zalando, og blive lidt klogere på mærket. Jeg har ellers altid forbundet det med typisk amerikansk, men et hurtigt kig siden viser nogle rigtig fine styles i enkelt, skandinavisk stil. Og så er priserne faktisk rigtig gode! Når jeg lander, skulle vejret være ret godt, så der er blevet pakket en masse lækkert sommer gear. Lige pt. ligger det hele dog kastet ned kufferten, og jeg skal bruge resten af aftenen på at få helt styr på det i aften.

Jeg har forresten det meste af fredagen til at opleve Berlin på egen hånd, så hvis I har nogle gode tips (gerne til mad, eller luksus second hand butikker), så please giv lyd! :)

I kan følge med på snapchat: Simone-Moelle, og på Instagram (@simonemoelle), hvor jeg lover at opdatere! Og så må jeg vidst hellere se at komme tilbage til TO DO-listen.