Outfit // Winter look

IMG_1641 IMG_1642Hej piger, Jeg har ligget syg de sidste par dage, og det har været pisse træls for at sige det ærligt. Jeg elsker at arbejder i startup, men når man ligesom er den eneste i marketing afdelingen, så betyder tre dage ud af kalenderen, tre dages arbejde der skal løses i den anden ende. Av av av! Til gengæld vågnede jeg klokken 04 i morges, lysvågen, og kunne således sidde og tage lidt af arbejdsbyrden af mine skuldre.

Billederne er iøvrigt fra i weekenden, hvor jeg var med min søster inde og indløse min fødselsdagsgave. Jeg var blevet lovet en tid ved en massør, for at kunne løsne lidt op og slappe af. Istedet fik jeg en tragus piercing (google it, det er ikke så vildt som det lyder), hvilket var alt andet end afslappende. Til gengæld følte jeg mig helt høj, og sej efterfølgende! Så tusind tak for det søster! Looket var baseret på et kuldeindeks på -10grader, så no fancy heels.

PicMonkey Collage / Jacket: Selected Femme (sold out) / Pants: Just Female (old) similar here / Shirt: Saint Tropez (sold out) similar here / Boots: unknown similar here /