Outfit og to vindere af Eva Solo konkurrencen

outfit5Igår havde jeg vejledermøde - der er jo under en måned til at jeg afleverer, så det er mere eller mindre sidste hånd der ligges på specialet i disse dage. Det er rart! Jeg føler mig godt nok lidt isoleret haha! -Ingen hygge i weekenderne, impulsive aftaler i hverdagen eller arbejde på andet end specialet. Nu kan jeg heldigvis se en ende på det...Efter vejledermødet tog jeg ned i min families kolonihavehus. Hvis I følger på Snap (Simone-Moelle), så har I set det. Det er noget så hyggeligt, og bedst af alt, så er der ingen forstyrrende elementer. Ingen Internetforbindelse eller intet TV. Det giver altså fuld fokus.

Jeg er dog lidt bagud i forhold til mange ting, herunder af få trukket en vinder af Eva Solo konkurrencen. Det skal jeg lige have lavet om på, så 'here it goes'. Hele to vindere skulle jo findes af den bedste To go kop - en tro følgesven i de tidelige morgenstunder! Den ene vinder blev Johanne, der ønskede en grå to go kop og den anden vinder blev Ida, der ønskede en blå to go kop! Tak til alle jer der deltog og kæmpe stort tillykke til de to vindere!

outfit1 outfit4Apropos outfittet, så er det sjældent at jeg begiver mig ud i helt lyse nuancer men med alt det gode vejr, så syntes det helt rigtigt den dag jeg var ude ved torvehallerne med min søster for at skyde disse billeder. Det er dog ret så koldt om aftenen, har jeg erfaret så næste gang bliver det altså med en større jakke på! outfit pandora1outfit2Det var ikke så meget jeg havde på hjerte i dag, men der sker ærlig talt heller ikke så meget i mit liv  i øjeblikket - hvilket I nok også kan fornemme. Jeg håber dog I vil hænge ved alligevel, for jeg synes sgu det er pisse hyggeligt når I kigger forbi (:

Shop the look:  PicMonkey CollageJacket: Summom HERE / Bag: Malene Birger HERE / Jacket Gina tricot (old) Similar HERE / Ring: Pandora HERE / Jeans: Weekday (old) Similar HERE