Outfit og lidt om min weekend

edited camel vest edited shop// Vest: Edited the Label HERE / Leather jacket: ELLOS HERE  / Hat: ELLOS / Bag: Givenchy / Shoes: Hong Kong //

Jeg har haft en af de bedste weekender længe, hvilket givetvis skyldes mit moderate alkoholindtag haha! Der er bare ikke noget værre end at ligge og spilde dagen i sengen med en hård omgang tømmermænd. Dem har jeg heldigvis været forskånet for! I fredags var jeg ude og fejre end veninde på MASH Penthouse. Det er anden gang jeg er der på en uge, og jeg elsker allerede det sted! Stemningen er nok det tætteste man kommer på en cool New Yorker club, og så er både mad og drinks helt fantastisk! Lørdag var jeg først ude og være kulturel med en kollega, hvor jeg var hoppet i dette afslappede sæt. Jeg har gået alt for meget med den vest siden jeg fik den fra EDITED - der er bare noget "Kim K" over den når man har over knee støvler på. I denne omgang blev den dog drejet lidt mere over i noget street look.

Om aftenen var jeg sammen med Rose, Martina og Bee til en alternativ julefrokost. Både Rose og Bee er nemlig vegetarer, så det blev den sundeste, men nok også en af de lækreste julefrokoster - Rose er en fantastisk kok og vært, så alt var hjemmelavet og finpudset til mindste detalje. Idag har jeg været ved min far og søster i Hellerup, hvor sneen faldt så tung, at jeg et øjeblik tvivlede på om det ville være muligt at komme hjem til Amager igen. Men det lykkedes heldigvis for jeg havde været så heldig at få lov til at prøve at bestille en bil med privat chauffør gennem Black Lane, og her sidder jeg så i sofaen og nyder lidt fred og ro inden en ny uge går igang.