Outfit og en nyhed

reer dfHej med jer kære læsere,Har I haft en god dag? Jeg havde jo lidt regnet med, at når nu specialet var afleveret, så ville der være tid til lidt afslapning, men "no no"... Der er ved at komme fuld gang i biksen, plus at jeg har nogle sideløbende konsulent opgaver og tusind andre ting, der også lige skal passes. I forhold til mit tøjmærke og webshop, så har jeg faktisk fået mulighed for at kunne åbne en lille "pop up"-shop i Lyngby hovedgade det næste stykke tid. Det tager nemlig lidt tid at få det sidste klar med webshoppen, så da min moster tilbød at jeg måtte bruge noget af hendes lokale, så slog jeg til. Der vil være pre-opening sale med 25-50% på alt My Mynt og SIAM 27 tøj, så jeg håber I vil kigge forbi, hvis I er i nærheden :)

adressen er: Lyngby Hovedgade 57D (der er åbent fra 12-17-30 i hverdagene)

I morgen skal jeg nok tage nogle flere billeder, men først skulle vi have alt det praktiske på plads. SUK! Jeg skulle blandt andet skrive "Pop up shop" på vinduet, og det fik mig til at konkludere, at jeg aldrig bliver typen, der kommer til at dekorere vinduer. Min håndskrift i stor format, er jo mildest talt frygtelig.

Anyways, som I kan se er tøjet en god omgang "blonder på blonder" og "sort/hvid". Toppen er fra Selected Femme, og i 100% silke til 499kr. Det synes jeg selv er lidt af et scoop. Læderjakken er fra Ellos, og rigtig lækker til prisen. Shortsne er fra et dansk mærke, der hedder Freequence. Jeg kunne ikke finde dem online, men mærket er i 200 butikker landet over, så det burde være til at finde. Sandalerne er fra et samarbejde jeg lavede med Justfab for nogle uger tilbage, og jeg må indrømme at siden er lidt forvirrende fordi man skal oprette sig som bruger før man kan se hele udvalget. Men, når det så er gjort, er der altså adgang til tusindvis af lækre sko til INGEN penge. Så det er værd lige at bruge 5 minutter på at oprette sig. Slutteligt er der FR//S tasken, som lige nu er sat ned med 50% rabat og koster derfor kun 200kr. Det er da lige til at klare (:

Nu vil jeg se at få mig en god omgang aftensmad inden den står på arbejde resten af aftenen. Kan I have det dejligt!


ENGLISH: Hey guys, well I thought it there would be some time to relax after I handed in my thesis, but actually I am more busy than ever haha! My webshop is almost ready but until then I have openend a pop up shop in Lyngby with pre open sale on many styles. 

I will take some pictures tomorrow to show you how it looks! I am so excited about it even though it takes most of my time which makes it harder to blog on a regular basis. But I am trying my best to blog everyday. Anyways, I better go get some me something to eat now. Have a good evening.

erw aerShop the look: PicMonkey Collage// Top: Selected Femme HERE / Leather jacket: Ellos HERE / Bag: FR//S  HERE/ Shorts:FREEQUENT / Sandals: Justfab HERE //