outfit og en guide til over knee støvler

_DSC0388 copy _DSC0518_2 copy _DSC0507_2 copy_DSC0551_2 copy _DSC0363 copy

//Jacket: Sparkz / Skirt: Munthe (old) similar here / Scarf: Samsøe Samsøe similar here / Bag: Valentino / Boots: H&M similar here// Photos: By Martina

For nogle uger siden kom jeg også med på "over knee"-bølgen da jeg en trist mandag efter arbejde rundede H&M, hvor disse skønheder hang. Ét par tilbage. I min størrelse. KØB! Siden da har det været lidt en kamp ikke at komme til at gå med dem hele tiden, så jeg har overvejet at udvide samlingen med disse - Bare for lidt variation, I ved. Men der er virkelig mange skønne over knee sko på diverse webshops lige nu, så jeg har samlet mine favoritter i en collage nedenfor og lavet en lille guide til over knee støvler alt efter kropstrype!

[show_shopthepost_widget id="1143780"]

Det "smukke" ved over knee-støvler er, at de virkelig kan gøre dine ben uendeligt lange og slanke. Men faktum er, at du også meget hurtigt kan ligne en 2015-version af Pretty Woman. Det kræver derfor en vis portion overvejelse før du kaster skoene på - de går nemlig ikke til hvad som helst, hvis I spørger mig. Men den debat kan vi tage i et inspirations indlæg, for nu vil jeg istedet forkusere på, at over knee er for alle kropstyper og former - det handler blot om hvordan de styles!

Mange tror iøvrigt, fejlagtigt, at over the knee støvler kun er gode til høje og slanke piger, men det kunne ikke være mere forkert! Over the knee boots kan sagtens bruges af 'curvy', ateletiske og lave kvinder! - Læs mere nedenfor!

Over knee til Curvy kvinder: humlen til en succesfuld oplevelse er, at vælge nogle med hæl, og som skærer lige over knæene. Derudover er det en god idé at kombinere looket med en skjorte eller trøje, der går lidt ned over hoften - På den måde får du stadig illusionen af lange og slanke ben.

Over knee til Atletisk/firkantede kvinder: Har du derimod en mere atletisk/firkantet krop, er over knee boots helt fantastiske til at give en feminin silhouette. Holder du dine bukser i samme nuance eller farve, som støvlerne. Derudover kan du med fordel kombinere dit outfit med et bælte i taljen for at skabe en illusion af endnu længere ben.

Over knee til lave kvinder:  Over knee støvler er fantastiske til lavere kvinder. Hemmeligheden er bare, at der skal være rigeligt med luft mellem knæ og hofte. Ellers kan det let ligne at du drukner i dine støvler, og vi skal jo helst have det modsatte frem :) Fremhæv med andre ord dine proportioner istedet for at gemme dem væk i store strik over lange over knee støvler.