Outfit // Hverdags look

_DSC0170 copyJeg ville egentlig have brokket mig lidt over min speciale situation, men så så jeg lige, at det havde jeg jo også gjort i det 50 foregående blog indlæg. Såehm... Alt er FEDT! Jeg knokler på, og kan nå se en ende på skidtet. Hurra for mig. Lige pt. camperer jeg lidt hjemme ved min far og søster, for det hjælper unægteligt på situationen, at have nogle der gider lave ens kaffe og tilmed serverer den for én mens man arbejder. En anden lidt god ting, var da jeg i torsdags var forbi Profil Optik for at vælge mig et par solbriller, som jeg havde vundet i en konkurrence. Der var jo så mange at vælge imellem, men jeg faldt for dem fra Chloé I ser på billederne, der med deres cateye look og glam effekt straks fangede mit øje. Wow! Jeg tror aldrig at jeg har ejet så fine et par solbriller.

greeniResten af looket består af et godt mix af highstreet og de lidt dyrere items. I er nogle stykker, der har spurgt ind til min Chanel taske - om det var den klassiske 2.55 taske. Som I kan se, så er det ikke den, men en mere kurvertformet model. Jeg er dog om muligt endnu mere glad for denne model, men det er vidst en smagssag (:

_DSC0166Nu vil jeg prøve at få arbejdet igennem resten af dagen. Jeg har nemlig RYGENDE travlt med at få nået så meget som muligt idet jeg er blevet inviteret med Zalando til Berlin på torsdag. Det er jo lige op til deadline på mit speciale, men jeg synes bare det lød så spændende, at jeg ikke kunne lade chancen gå forbi. Jeg glæder mig til at opdatere fra turen både på Snap: Simone-Moelle og instagram @simmonemoelle og så selvfølgelig her på bloggen :)

Det var så lidt godt og blandet herfra! Kan I have en rigtig god mandag. green green2_DSC0174 copy greeni1Cardigan/jacket: My Mynt / Leather jacket: Y.A.S / Jeans: New Yorker / Espadrilles: Pieces / Top: Custommade / Sunnies: Chloé / Bag: Chanel / Bracelets: Pieces