On Trend // Ear Party

ear party Arm party har været en "thing" i lang tid efterhånden, men jeg er nu også blevet ret så 'hooked' på Ear Party! Du skal selvsagt helst have en masse huller i ørene for, at det kan blive rigtig godt, men mange smykke brands, er også blevet rigtig gode til at skabe en illusion af, at man har mange huller i ørene gennem forskellige design metoder. Blandt andet har Carré lige lavet kollektionen, Ear Party, som man kan se på billede to. Jeg har to øreringe fra kollektionen, og de er fede!

De andre billeder er virkelig også smukke, og efter at have set dem overvejer jeg at få endnu et hul i øret. Hvor ved jeg endnu ikke helt. Men jeg var forbi Stine A's smukke showroom den anden dag (det så I måske på snapchat?), hvor jeg fik lov at vælge intet mindre end 7 (!) forskellige øreringe. Der kunne det altså være ret cool at have dem alle i det ene øre. Lige nu har jeg nemlig fem huller i ørene i alt, men jeg er så bange hver gang, jeg skal have lavet flere fordi jeg besvimede første gang jeg fik lavet huller. Måske det var uheld, måske det var kroppen der bare skreg WTF! - da den blev gennemboret af en lille (farlig) nål? Jeg ved det ikke, men hold op det var pinligt!

Jeg skal ihvertfald nok tage flere billeder fremover at mit Ear Party gear! - også selvom det endnu ikke er lige så vildt som på billederne!