Og hvad blev der så af den webshop?

kahlerv2^^ Ovenstående billede, viser hvor jeg lige nu bruger 85% af døgnets vågne timer... Nu har datoen passeret 1 maj, og jeg har stadigvæk åbnet den webshop, jeg blandt andet har været helt i Kina og Hong Kong for, at få skaffe de helt rette materialer til. Jeg havde en indre deadline, der hed primo april. Så blev det midt april, og da vi nærmede os slut april kunne jeg godt se at der måtte tages nogle planer op til revurdering.

Sagen er nemlig den, at der er sket så meget spændende businessrelateret i disse måneder, og når jeg samtidig også har et speciale, der lige skal være færdigt, så er tiden altså knap. Jeg troede, at jeg var et supermenneske, der kunne klare alt i denne verden men for et par uger siden satte jeg mig ned og tænkte tingene igennem. Jeg opdagede at denne mentalitet kun medførte en ting: stress. Igennem hele mit liv har jeg haft enormt høje krav til mig selv, og har altid tænkt, at hvis jeg ikke lige havde konstant travlt med at realisere mig selv om karrierekvinde, ville jeg være en skuffelse, uambitiøs og en masse andre negative adjektiver. Jeg har bare fundet ud af nu, at det kun er en stemme ind i mit hoved, og den er rigtig dårlig at lytte til. For hvad er success egentlig værd, hvis ikke man har det godt samtidig?

Jeg har derfor sat mig for, at nu skal det speciale ud af verden. Og med så mange års skolegang, kan jeg ligeså godt slutte med bravour, og ikke bare et halvtlunkent resultat, jeg ved, jeg kunne have gjort bedre.

kahlerv

Webshoppen må derfor komme bagefter. Der mangler ikke super meget på den, så det skal nok komme! Udover mit eget brand, har jeg jo indgået samarbejde med nogle fantastiske danske brands, der fortjener al den opmærksomhed de overhovedet kan få: My Mynt, Winberg og OceanandMe. Det bliver så fedt at repræsentere dem såvel som mit og min søsters tøjmærke, SIAM 27.

Jeg har dog også sat mig for, at denne sommer skal byde på nogle sjove oplevelser, og at komme lidt ud af min "comfortzone". Jeg har blandt andet skrevet mig op til at skulle arbejde på Roskildefestivalen (Say whaaat!!!). Jeg er på ingen måde festivaltypen, jeg har ingen penge i den måned, og jeg har sådan set heller aldrig været på en festival før. Jeg får svar på i aften, om det er muligt. Jeg er både glad over det, og super nervøs for om det er mig.

Derudover har jeg bestilt en rejse med en veninde. I kan se hvor turen gå hen på min Instagram, så det bliver virkelig også skønt! kahlerv1 Og så er der jo alle de andre 117 planer og idéer, som jeg håber bliver en realitet! Lige nu er verden åben, og jeg føler at jeg kan gå i en masse retninger, så jeg lader vinden blæse mig derhen, hvor lykken forhåbentlig er (:

Jeg håber det har givet en lille forklaring til alle jer søde læsere, der skriver på mails eller spørger mig når I møder mig, om hvad der sker med min webshop. Den kommer, jeg skal bare lige have lukket døren til studielivet først...

kahlerv4Kähler lovesong vaser - Find dem HER