Mit nye hår og frisøranbefaling

extensionsMidt i alt det her "Skriveferie"-halløj glemte jeg helt at fortælle lidt om midt nye hår. Eller helt nyt er det jo ikke mere, men jeg er stadig drøn glad for det, så det fortjener lidt spalteplads.Tryghedsnarkomen, det er mig! Så det er sjældent der sker de helt store forandringer. Jeg har affundet mig med, at jeg ser bedst ud med lyst hår, men at det samtidig er svært for mig at være helt lyshåret da min hovedbund trækker meget rødt pigment med op, så det bliver orange med tiden. Plus at jeg fra naturens side er meget mørkblond, hvorfor udgroninger ses meget hurtigt. Derfor fungerer balayage(en mere naturlig måde at lave ombre på) rigtig godt for mig og mit hår. Det er min søde frisør, Jeanne fra Salon Rosted, heldigvis virkelig dygtig til at lave, og så bruger hun nogle nye hårfarvningsprodukter, der bare giver de smukkeste farver. Mærket hedder 'Echosline', og er fri for parabener og andre skadelige kemikalier samtidig med at det som sagt giver de flotteste farver i håret. Resultatet taler for sig selv :)

Den skarpe læser har vidst også bemærket at håret er blevet væsentligt længere, og det er selvfølgelig extensions som i denne omgang er sat på med med mikro ringe. Det blev også lavet ved Jeanne efter mit hår var blevet farvet! Salon Rosted ligger både i Frederiksværk og Hillerød, og kan på det kraftigeste anbefales. Især på grund af de farver, der anvendes som har givet min hidtil pæneste hårfarve. Jeg holder hårfarven ved lige med Silver shampoos fra John Frieda, men det får altså sit eget indlæg.

Translation // I've totally forgot to tell you guys about my "new" hair! It isn't completly new but I really like it so I think it deserves a blog post.  I hate to go out of my comfort zone when it comes to my hair and since I realized that blonde hair suits be better, not much has happened since. However, I am from nature dark blonde so balayage(a more natural way of making "ombre" hair) is both best and cheapest. Luckily my sweet hair dresser af Salon Rosted is really good at making this type of hair and I think the pictures speaks for them self. She uses a new hair brand called, EchosLine, which gives the nicest colour! After that she gave me hair extensiones - doesn't it look cool? I love it!