Min fødselsdag - nok det mest begivenhedsrige år

DSC_6152 copy DSC_6179 DSC_6150 DSC_6149 DSC_6186 copy I dag er det min fødselsdag, og hold nu op hvor det dødhamrende deprimerende. De foregående år har jeg skiftet lidt imellem at være vildt glad og super irriteret over at tallet nu bliver en tand højere. Jeg kan jo ikke løbe fra det mere, og må erkende at min alder er forbundet med "slut tyverne" - Yiikes! Det lyder så voksent, og føler jo først lige at mit liv rigtig er begyndt!

På det år der er gået, er der sket mere end hele mine tyvere til sammen: Jeg færdiggjorde en ære som studerende på universitetet, jeg blev single efter et 7 år langt forhold, jeg erkendte at jeg ikke KUN ville være blogger og virksomhedsejer, men også prøver kræfter på arbejdsmarkedet. Det resulterede i intet mindre end to jobs på en måned - nærmere bestemt blev jeg først ansat i én virksomhed og derefter en anden fordi de kom med et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Sidst men ikke mindst har jeg rejst en hel del: Det er blevet til 6 forskellige lande på fem forskellige rejser, og faktisk starter jeg mit syvogtyvende år med at rejse til Berlin i morgen. Så der sker altså lidt, og jeg elsker det!

Ovenstående outfit er fra min Marbella miniferie, hvor jeg var iført kjole fra Sparkz, sandaler fra Justfab, Valentino taske og øreringe fra Stina A. Desuden var kuløren intet mindre end perfekt fordi jeg havde været forbi Anne Q skincare. Merci må jeg sige!