Maria Nila nyheder

DSC_5800 copy DSC_5801 copyFor nogle uger siden var jeg til brunch med Maria Nila, som er et svensk hårplejemærke med fokus på kvalitet. Mit kendskab til Maria Nila har været begrænset til Kolorit hårlakken (iøvrigt min favorit hårlak!), så jeg har brugt nogle uger på at teste den nye styling serie, og "komme ind under huden" på produkterne og ikke mindst mærket. Serien består af en lang række af de mest anvendte hårstyling produkter såsom tørshampoo, salt spray, styling mousse og hår spray - alle pakket ind i en yderst fotogen emballage. Dét er jo altid et plus, men hvordan virker de så?

Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet sådan noget som styling cremen, da det efter min mening er et produkt, der egner sig bedst til korthårsfrisurer, så jeg vil istedet tage fat på nogle af de produkter, jeg var mest begejstret for.

Først og fremmest så er min favoritter kogt ned til Extreme hold spray - Maria Nila kan bare noget med hårlakker - og Maria Nila Dry Shampoo. Det jeg rigtig godt kan lide ved tørshampooen er, at den ikke giver det der støvede look som nogle tørshampooer har en tendens til. Dertil er den yderst effektiv, og giver et let løftet look. De andre produkter har ligeledes været gode, men ikke noget hvor jeg har mærket en synderlig forskel fra nogle af de andre højkvalitetsmærker jeg tester. Dog vil jeg fremhæve, at Maria Nilas produkter er 100% parabene og sulfatfri, 100% veganske og ikke testet på dyr, samt har en emballage der er CO2 kompenseret. Så, er man alligevel ude at give 100-200 kr. for sine stylingprodukter, vil jeg helt sikkert anbefale Maria Nila. Beautycos har lige nu tilbud på alle styling produkterne HER.

BeautySimone Moelle1 Comment