Jeg er blevet ny ambassadør

_DSC0061Denne nyhed har været længe undervejs, og nu kan jeg endelig løfte sløret for hvad der kommer til at ske fremover i forhold til mit nye ambassadørskab! Som I nok ved, så har jeg været ambassadør ved Akademikliniken i nogle år, og alt har nu fungeret rigtig fint. Jeg var glad for resultaterne, men det er et stort sted med mange forskellige behandlinger, og jeg interesserer mig jo mest for hudpleje samt mindre kosmetiske forbedringer.

Så, da jeg for nogle måneder siden fik jeg et tilbud om, at blive blog ambassadør for N'age, kunne jeg ikke gøre andet end at takke ja! N'age har været pionerer indenfor området, da de med stifteren, Ida Bille Brahe, ved roret, var den første klinik i Danmark med fokus på hudforyngende og rynkereducerende behandlinger. Fokus er dermed mere snævert, og det gør dem til specialister indenfor de felter, der netop interesserer mig.

Jeg har ingen slemme rynker, og lang tids brug af restylane, har også givet en længerevarende foryngende effekt i mit læber, så vi snakker ikke de store og banebrydende behandlinger for mit vedkommende. Endnu. Men jeg elsker restylane (læs mere om Restylane her), og idet N'age er en af de klinikker i Europa der udfører flest behandlinger indenfor dét, så føler jeg mig virkelig tryg og i gode hænder. Jeg bliver den yngste blog ambassadør, der er tilknyttet N'age, så det er også nyt for N'age at deres spændende budskab, bliver kommunikeret ud til en yngre målgruppe. Men alt tyder på, at piger i min aldersgruppe bliver mere tilbøjelige til at undersøge de muligheder, som der er ved restylane og andre forskønnende samt foryngende behandlinger. Så det er vigtigt, at der også er den bedste oplysning på området fra folk i ens egen aldersgruppe. Jeg står ihvertfald ved alle de ting, jeg skriver om, og jeg synes at det er fantastisk at kunne inspirere til blive den bedste version af sig selv på det ydre, så det også harmonerer med det indre.

N'age har desuden klinikker over hele Danmark, og det gør det også mere spændende for mig, og ikke mindst jer, at de ting jeg skriver om, er muligt for alle uanset bosted i landet. Derudover har N'age en lille klub hvis du er en hyppig gæst, som går ud på at man optjener point hver gang man får lavet behandlinger. Så, der skal for eksempel ikke mange behandlinger til før at man får en gratis ansigtsbehandling.

Det var så den introduktion! Jeg glæder mig helt vanvittigt til at tage forbi N'age og få min første behandling, hvilket faktisk allerede er i morgen! Så følg med på Instagram og Snapchat for direkte billeder og videoer.