ILSE JACOBSEN HORNBÆK by Emma Jorn

ilsejacobsenSkærmbillede 2015-09-16 kl. 18.58.25Som jeg nævnte igår er startup en helt speciel verden, som ikke minder om noget som helst andet arbejdsmiljø, jeg ellers har været i. Det er hektisk, dagene er aldrig ens og din rolle er ikke kun afgrænset til én ting - du er med over det hele, og det er noget jeg elsker!Det var også det, der fik mig til at skrive speciale om startup, for selvom det kan virke kaotisk, er der i en god startup rigtig meget strategi og analyse bag (kombineret med en smule held og entreprenant tankegang).

Med den indgangsvinkel er TV-programmet, Løvens Hule, som skabt for mig. Udover at det er underholdende lærer du også hvordan hele "startup-gamet" foregår. Det er benhårdt, og har du ikke et velovervejet svar på hånden, kan det være slut for din startup idé!

Kort fortalt går 'Løvens Hule' ud på, at en række af Danmarks bedste erhversfolk, som selv har bygget deres forretninger op fra bunden, er klar til at investere af deres egne penge for en god idé. I hvert program skal en række entreprenører så ind og præsentere deres idé for disse erhvervsfolk, også kaldet "løverne". I 2. afsnit var der alt fra apps til hestegrimer lavet i silikone - ingen af disse fik støtte, eller 'funding' som det hedder, men derimod fik et børnebogsforlag en masse penge mod 50% af deres aktier i selskabet.

DSC_6122 copy Igår blev det dog ret interessant, for der blev startup kombineret med mode, og det er jo to ting, der står mit hjerte nært! Én af investorerene er selveste Ilse Jacobsen, der udover at være dronningen af regntøj og røjsere, også har beauty produkter samt et hav af andre projekter bag sig - alle med stor succes! I programmerne er hun en hård, men retfærdig dame, og igår investerede hun i den unge designer, Emma Jorn, som søgte investering til hendes innovative regntøj.  Nu har Emma Jorn og Ilse Jacobsen 'merget' deres tilgang til mode og skabt en unik og nytænkende måde at kreere regntøj på. Visionen er, at regntøj både skal være fashionabelt, urbant og klassisk - altså det begge fra de to kvinders verdener. Det nye mærke kommer til at hedde ILSE JACOBSEN HORNBÆK by Emma Jorn, og vil således de næste par år markere en helt ny vinkel på ILSE JACOBSEN HORNBÆKS klasisske regntøj. Hvordan det endelige look kommer til at se ud, bliver vist under Copenhagen Fashion week til februar, og det er jeg ret spændt på!

Emma var ihvertfald mega sej igår, og hvis nogle af jer blev fristet af nogle af hendes styles, kan I købe det i en rebranded udgave på www.ilsejacobsen.com indtil den nye kollektion kommer ud.

FashionSimone MoelleComment