Hunkemøller X Sylvie Meis - få interviewet og et eksklusivt kig her

DSC00725 copy I sidste uger, var jeg som nogle af jer nok ved, en lille smuttur i Berlin for at Interviewe Hunkemøllers Hovedesigner, Zoe Price-Smith om hendes nyeste kollektion, som er lavet i samarbejde med Sylvie Meis. Jeg fik udover interviewet, mulighed for at se og røre ved alle de nye undertøj styles, som byder på delikate blonder og især blå nuancer. Jeg var inviteret af Polhem PR, og var afsted sammen med Amalie Wessel og Frenzy, som jeg også har lånt et lille udpluk af interviewet af - I kan læse resten lige HER

Vil du fortælle lidt om den nye kollektion?

“Kollektionen tager udgangspunkt i byen New York som aldrig sover, og som Sylvie Meis har forelsket sig i. Undertøjskollektionen består af blå nuancer, pink, grøn og sort, hvilket er med til at give denne kollektion et hot, feminint og sexet touch, som jeg synes afspejler byen New York rigtig godt! Farverne er iøvrigt også udvalgt af Sylvie Meis. Så denne kollektion er en kombination af Sylvie Meis’ smag samt min kreativitet og sans for at udvikle undertøj.”

Hvad har været temaet for denne kollektion?

“Det er en videreudvikling af et konceptdesign, idet dette er vores tredje samarbejdskollektion med Sylvie Meis. Vi har tidligere taget udgangspunkt i byerne London og Paris som var romantiske, pigede og flirtende kollektioner. Og nu har vi bevæget os til New York, som har fået en moderne kant og hvor det grafiske i den grad har haft stor indflydelse. Det er resulteret i en mere feminin og sexet kollektion som har et touch af strapping- og bondage-temaet over sig. Lige nu handler alt om strapping. Med denne kollektion ønsker vi at skabe en trofæ følelse; vi ønsker at alle piger og kvinder skal være stolte af at være feminine.”

Hvilke 'key trends' fra fashion-scenen er blevet inkorporeret i kollektionen?

“Vi ser ikke bare på trends indenfor lingeri branchen når vi designer vores eget lingeri, det er ikke det, som får os fremad – det gør vi ved at finde inspiration i hele fashion-verdenen, hvor vi derefter på en eller anden måde formår at få det inkorporeret i vores kollektion. Farverne som vi har brugt i kollektionen afspejler også de forskellige trends vi ser dette efterår. Især den dybe blå og grønne farve er jo virkelig populære i fashion-verdenen i øjeblikket! Lige nu er bohemian-trenden også virkelig et hit så det er selvfølgelig også en trend som vi ikke kan komme udenom, og som vi har været nødt til at være opmærksom på, og tage med ind i kollektionen på en måde så det stadig fungerer, når man arbejder med lingeri.”

 

Hvilken personlighed synes du symboliserer Hunkemöllers pige?

“Vi har fokus på den pige, som virkelig forstår hvad det er hun gerne vil have, og så selvfølgelig dem som gerne vil føle sig feminine i et sæt lingerie. Derudover er det selvfølgelig hende som ønske det fashionable, altså som ikke bare ser undertøj som en nødvendighed, men som en del af hende, og alt det hun står for.”

Så kan vi forvente at se flere kollektioner af Sylvie og dig?

“Haha JA! Der er bestemt mere på vej! Næste år kommer vi med en badetøjs -og sportskollektion. Vi arbejder på ca. at komme med 2-3 kollektioner om året i øjeblikket.”

 

HKM_Xmas_Event_02-683x1024 copy Lidt flere billeder fra eventet: Jeg er vild den smukke bodystocking, som jeg forstiller mig vil være helt perfekt under en sort T-shirt. DSC00713 copy DSC00729 copy DSC00712 copy Stilen var virkelig gennemført til eventet. Temaet for kollektionen var jo New York, så vi var på den fedeste New Yorker restaurant, hvor der blev serveret små amerikanske hapsere i form af burger, Spaghetti meatballs og cheesecake. Men vi var jo stadig i Berlin, så selvfølgelig var der også "currywurst". Mums det var faktisk rigtig lækkert!

DSC00734 Selvfølgelig holdt der Yellow Cabs ude foran event med store Hunkemøller bannere på toppen! For et kort sekund føltes det lidt som at være tilbage i byernes by. Kæmpestort tak til Hunkemøller for den rigtig gode oplevelse - og så vil jeg bare sige at I kan få yderligere kig på Sylvie Meis kollektionen når den udkommer om 2 dage på webshoppen lige HER.