Hej og på gensyn!

ae5de7e3925bfa01d861b33046543b0d_980x0_c_85_s_v4//Et billede af den altid lækre Ellen. Fordi jeg selv er gået i "ferie" mode... Apropos mit indlæg i lørdags, hvor jeg beskrev hvordan det føltes som om at det hele bare ramlede ned om ørene på mig, så har jeg tænkt en del siden. Influenzaen kom af en grund, og jeg tror at noget af skylden findes i, at jeg har for meget at se til mht. blog, speciale og virksomhed. Alle tre ting er tilmed så tæt forbundne, at det er svært for mig, at finde ud af hvor mit fokus skal være. For i mine øjne skal alle tre ting have opmærksom, men det er bare svært når der kun er 24 timer i døgnet. Resultatet er en masse halve løsninger, hvilket ikke er godt for nogle af delene samtidig med at jeg er en meget stresset pige.

Jeg har derfor taget en beslutning om, at holde vinterferie fra bloggen for at kunne fokusere på mit speciale hele ugen. Jeg har aldrig i de 5 år bloggen har eksisteret, været en uge væk. Egentlig er det lidt trist at skulle være væk i en uge, for i modsætning til mange andre bloggere der holder "pause" for at tænke over om de gider fortsætte, så er mit jo mere et nødvendigt onde, for at kunne komme tilbage med mere tid og energi til at kunne gøre det jeg holder så meget af. Jeg tænker I sikkert alligevel i denne uge, er ude og stå på ski eller spise fastelavnsboller med familien, hvorfor det virker som et godt tidspunkt at fokusere på mit speciale. Men min frygt er selvølgelig at I glemmer at komme tilbage haha! Så, vil I ikke lige love at kigge ind på mandag? ;)

Jeg kan ikke helt undvære de sociale medier, så jeg kommer stadig til at opdatere på snapchat (snapsiam27) og Instagram (@simonemoelle). Men det bliver nok ikke helt så hyppigt, da jeg planlægger at rende rundt med uglet hår, briller og  en kop med kaffe fastklistret til min hånd. Lyder det ikke ret speciale-mode-agtigt?! Ej, jeg har faktisk også nogle aftaler. Blandt andet en cph dining week aftale, en valentines date og en biografaftale. så helt isoleret bliver jeg nok ikke...

Med de ord, vil jeg sige rigtig god vinterferie. PÅ GENSYN på tirsdag(jeg har dog lige 1 enkelt indlæg, der venter men ellers er jeg væk hele ugen), og tusind tak fordi I læser med. Jeg er fandme dulme dælme glad og beæret over hvert et besøg!