Model for Hunkemöller HKMX?

Lavet i samarbejde med HunkemöllerHKMX_VENUS_VICTORIA_SHORT_LL-276 1-cmykHunkemöller afholder lige nu en fed konkurrence, og med kun en uge tilbage, er det med at være hurtig hvis du vil have mulighed for at vinde en af de fede præmier. Førstepræmien er, at blive den næste HKMX model. Du kommer med andre ord til at blive stjernen til dit eget HKMX photoshoot til det næste magasin, og vil blive interviewet til Hunkemöller bloggen.

Derudover kan du vinde komplette HKMX trænings outfits samt en bootcamp for dig og dine veninder. Selv ville jeg godt have at én af mine veninder, gad vinde sådan en bootcamp for mig *hint hint* - hvor lækkert ville det ikke lige være, at hele venindebanden, at træne sammen?

HKMX_LEVEL 2 MOULDED_DAPHNE_VICTORIA_LONGSLEEVE_LL-163-cmyk     "Og hvad skal jeg så gøre for at være med" - tænker du måske? Det er ret så enkelt! Du skal poste dit ultimative "ready-set-go" træningsbillede på Instagram, Facebook eller Twitter og bruge hashtagget: #HKMX. Hvis I ikke ved, hvad I skal poste, så lad jer inspirere på Pinterest. Alternativt kan I tage et kig på disse billeder, som jeg tog i vinters.

I kan læse mere om konkurrencen lige HER, og så vil jeg ellers bare sige rigtig meget held og lykke. HKMX_LEVEL2_MEDIUM_VICTORIA_CAPRI_LL-120-cmyk

Hvis I ikke kender til Hunkmöllers træningstøjslinje, HKMX, kan jeg fortælle at jeg ihvertfald er stor fan af deres push-up sports BH, som sidder rigtig godt samtidig med at den rent faktisk giver en pæn barm. Jeg købte den på en ferie i Egypten for små 2 år siden, og den vinder altså hver gang.  Priserne er iøvrigt helt i orden, og det mest ligger således omkring de 200-300kr. HKMX_new_sports_bra_strapping_VICTORIA_SHORT_LL-034-cmyk