De bedste udsalgs scoop

hairoutletUdsalget er så småt gået igang, men nogle webshops lader alligevel vente på sig (Kom nuuuu ASOS!). Forleden trængte jeg til lidt "retail therapy", og her var det altså webshops med udsalg, der lokkede mest. Såklart. Lige pt. har jeg tre favoritter indenfor dét felt, og som tilmed beskæftiger sig med tre af mine favorit kategorier: Fashion, interiør og beauty.Jeg synes anbefalingen er værd at give videre, for det er ret gode penge at spare - især hvis du ynder at købe mærkevarer.

Indenfor bolig, har jeg genfundet kærligheden til ELLOS. Mit sidste køb var "blogger tæppet" (som I kan få 20% rabat på lige nu) og siden da røg de lidt i glemslen. Der er dog mange mægtig fine ting, som er sat endnu mere ned. I kan finde ELLOS udsalget indenfor bolig HER. Der er iøvrigt fri fragt på ordrer over 499kr.

Indenfor beauty har jeg lige fået øjnene op for en ny side, Hairoutlet, der sælger mange af mine yndlingshårprodukter til rigtig lave priser. Så vidt jeg kan forstå er der tale om faste outletpriser, men de er altså virkelig gode de priser, så jeg synes de fortjente at komme med i indlægget. Især vil jeg fremhæve Redken, som jeg ved at mange af jer også er tilhængere af. Det er et dyrere hårproduktmærke, men det er 100% værd at betale lidt mere for hårprodukterne - især hvis du er/vil være langhåret. Og her er det jo stærkt nedsat såem... der er ingen undskyldning for ikke at have sundt hår. Kom direkte til Hairoutlet HER.

Indenfor for Fashion er der Boozt. Det er i mine øjne en 100% undervurderet webshop! Jeg ELSKER boozt for de mærker der føres (inwear, Ganni, Malene Birger, Custommade etc.), og den overskuelighed webshoppen har. Dertil har Boozt tit gode rabatter samt gratis fragt og retur. What's not to like?  Lige nu har de op til 50% rabat på en lang række mærker. Kom direkte til udsalget HER.

1# HER 2# HER 3# HER 4# HER  5# HER