Gudskelov for spraytan + en vinder

samsøe samsøe strik kjole og munthe jakke stylet i malaga lufthavnsimone moelle stylet i samsøe samsøe strik kjole og munthe stylet i malaga lufthavn // Jacket: Munthe (old) similar HERE / Dress: Samsøe Samsøe / Sandals: Justfab / Bag: Valentino //

Hej piger! Det lader til at en del af jer alligevel har fundet vej indtil bloggen til trods for at jeg nu ligger for mig selv, så det skal I have tusind tak for! Lige nu er min tid til at blogge super begrænset på grund af, at jeg arbejder fuldtid, og det der med rutiner er stadigvæk en by i Rusland. Men, det skal nok blive godt!

Billederne her er fra sidste weekend, hvor jeg var forbi Ocean Club i Marbella. Som I måske har gættet, blev billederne taget dagen EFTER festen, så jeg var med andre ord godt brugt da vi steg om bord på flyet klokken alt for tidligt. Looket blevet sammensat ud fra, at det kunne gå i varmen, på flyet og i København med bukser. Og det gjorde det! Faktisk er jeg blevet helt vild med denne type strikkjoler da de bare går til det hele! Inden vi tog afsted var jeg forbi Anne Q Skincare på Christianshavn til en omgang spraytan. Som jeg har fortalt før i dette indlæg, så plejer jeg at få enten en tone 8 eller 10 på, men denne gang ville jeg have det rigtig mørkt, så vi blev enige om en 12'er. Det blev VILDT flot, og jeg siger jer at man blive afhængig af kuløren når først man har prøvet det. Jeg prøver dog at holde det til større lejligheder som fester, ferier og helt sikkert også til jul når den står på julefrokost med arbejdet, for ikke at tale om nytår (: Anyhow, så kan Anne Q ihvertfald varmt anbefales!

Nu til den sidste ting, jeg ville nævne i dette indlæg - der skulle jo findes en vinder af konkurrencen om godterne fra Fisketorvet til en værdi af 3000kr. I var rigtig mange der deltog, så tusind tak for det :) Jeg fandt en vinder, og det blev Selina! Stort tillykke, jeg sender dig en mail med det samme :)