Goodiebox X Magasin - Mine favoritter

DSC_6196 copy DSC_6203 copyDSC_6205 copy DSC_6210 copyJeg har nu prøvet Goodbiebox konceptet af to omgange, og den første gang var god. Den her er genial! Hvorfor? Jo, der er bare ret så mange gode ting i denne gang, og det skyldes det helt specielle samarbejde mellem Goodiebox og Magasin, der kører i denne måned. Der er derfor skruet ekstra op for gaveregnen!

Hvis I ikke kender Goodiebox konceptet, så går det ud på, at man signer sig op til at modtage en pakke hver måned for 119kr. Indholdet skifter fra måned til måned, men det er hovedsageligt beauty og health produkter - faktisk føles det lidt som at få en fødselsdagsgave, og jeg glæder mig til at se, hvad der er i pakken hver gang.

Boxen indeholder en masse gode sager, men i denne omgang er mine favoritter: en makeup børste fra mit favorit makeup børste brand, Real Techniques. En lille ansigtsolie fra Bodyshop (som jeg har prøvet ved tidligere lejlighed, og den er også rigtig god!), en Konjac svamp, jeg havde overvejet at købe i evigheder. All-in-one rejseservietter fra Magasin eget mærke.

TIP: hvis du er eller vil blive abonnent: Tag et billede af din Goodiebox og brug hashtagget #GOODIEBOXbyMAGASIN og #GOODIEBOX på Instagram. Så er du med i lodtrækningen om et gavekort til en værdi af 2000 kroner til Magasin.

I kan desuden tilmelde jer Goodiebox lige HER