Frisør anbefaling // Salon Rosted

Untitled-1I sidste uge var jeg forbi Frederiksværk (my hometown!) for at få frisket lokkerne lidt op ved Salon Rosted. Jeanne, som ejer salonen er ligesom den eneste der forstår mig når jeg siger, at der kun(!!!!) skal klippes 1(!!!)cm. af. Kender I det? Det er også hende, jeg kommer til når, jeg hører om en ny hårtendens der skal afprøves for hun er nemlig ikke bleg for at eksperimentere med teknikker. Og sidst men ikke mindst, så er det hende der giver mig al den nyeste 'gossip' fra min barndomsby, men det kan I andre vidst ikke bruge til så meget - det er bare sjovt med et fælles ståsted :) De sidste par gange har Jeanne lavet Balayage/ombré, der er en mere naturlig ombré, hvor overgangen er lettere og det blot ligner at håret er blevet lidt "sunkissed" efter en tur sydpå. I kan også se sidste gang jeg fik det lavet, hvor toppen var lidt mørkere, og farverne lidt varmere.

Mit hår er fra naturens side mørkblond og samtidig trækker det meget rødt pigment op, som ender i en rigtig ærgerlig farvekombination når der går for lang tid mellem farvningerne. Derfor farvede vi min bund lysblond for at gøre overgagen til spidserne mindre markant. I spidserne blev der lysnet lidt, og til slut fik jeg en koldtoning for at fjerne det gyldne skær. Som I kan høre, er det en lidt længere proces, men jeg elsker det naturlige resultat, der samtidig er utrolig let at vedligeholde, fordi det ikke skal opfriskes lidt så tit, som eksempelvis striber. Omvendt er teknikken dog så ny i Danmark, at jeg vil anbefale at finde en frisør der kan finde ud af det, herunder Jeanne.

Til sidst fik jeg en masse produkter med hjem fra Echosline (dem skrev jeg om her), da mit hår efter bare et par uger, hvor jeg ikke har passet på det som jeg plejer, er blevet tørt i spidserne. 11653838_10153421121678415_680125018_o copyJeg klipper jo ikke mit hår særligt tit fordi jeg vil have det langt. Men der har jeg bare fundet ud af, at det ikke er muligt uden den rigtig hårpleje - eller knækker det bare af når det når en vis længde. For mig har den optimale pleje været en kombination af produkter med Keratin, Morrocanoil hårolien (ja, den virker sgu) og så ikke at vaske håret for tit. Den opskrift har ihvertfald medført at jeg endelig har fået hår, der går nedover barmen!

Salon Rosted ligger i Hillerød og Frederiksværk - Go check them out! :) 11639528_10153421124853415_1465170370_o copy


ENGLISH: Yesterday I stopped by my hometown to visit my hairdresser, Salon Rosted. I love her Balayage/ombre techniques which give the most natural look - like you have been on a vacation and the hair is a little sunkissed! As you can see my hair was in really bad shape before the treatment so I ended up getting some nice products from Echosline with me. I love their Keratin products which in my opinion is essential for getting you hair strong and long (hah) at the same time! Since most of you who speaks english probably live abroas I wont go into more details. But check out the balayage technique next time you want your hair done. Its probably my favorite hair colour technique right now.