få den flotteste sommerkulør hjemmefra

DSC_5702 copyNåede du heller ikke at slikke særligt meget sol denne sommer? Så er der hjælp at hente her! Som selvproklameret self tanner-dronning, føler jeg det er min pligt at oplyse jer om min nye hjemme tanning serie fra St. Tropez. Som I ved går jeg jævnligt ved Anne Q skincare for at få professionel spraytan, men det er nu rart at have noget hjemme i lejligheden når der ikke er tid til klinikbesøg. Jeg har før prøvet St. Tropez, men det er lang tid siden, og der er altså sket noget med sammensætning som gør, at jeg er gået fra "nay" til "YAY". Udover et udvidet produktsortiment, som gør det muligt at opnå og vedlige holde et perfekt tanning resultat på hele kroppen og ansigtet, så synes jeg personligt at farverne er blevet mere naturlige at se på. Og det er et kæmpe plus! Man skal dog bare lige være lidt varsom med min helt store favorit, Express Mousse, for hold nu op hvor den farver! Jeg vil dog lige gennemgå sortimentet for jer, og måske der dukker en op, som passer til lige netop jeres temperament?

Express Mousse: Tanning mousse, som er let at påføre og bliver mørkere og mørkere fra time til time. Vejledningen siger MAX 3 timer, men det synes jeg var fjollet, så jeg sov da med det på. Dont do it. De tre timer menes seriøst! I har måske set HER og HER, hvordan jeg er blevet helt mørkebrun og det skyldes altså, at jeg beholdt den på i 8 timer haha! Når det så er sagt, så giver den det flotteste resultat når man holder sig på de tre timer.

Gradual Tan Face lotion: Fugtgivende ansigtscreme med en mild tan, som stille og roligt opbygger en naturlig kulør. Jeg har primært brugt den i de lidt køligere sommeruger, hvor jeg ikke nødvendigvis har skulle flashe ben, men bare gerne vil se lidt tanned ud i ansigtet. Den giver en god fugt samtidig med, at den ikke lugter af selvbruner! Dette er iøvrigt kendetegnet ved alle St. Tropez produkterne.

Self tan bronzing lotion: En anden favorit når det skal gå stærkt, og du gerne vil opnå en naturlig ensartet glød! Selve lotionen er helt mørkebrun, men når du smører den ud (brug en tanning handske til dette), giver den en smuk og naturlig sommerkulør. Hvis du allerede er brun, er den god til at få farven til at holde lige længere og gøre den eksisterende farve endnu mere dyb.

Sensitive bronzing lotion: Endnu en lækker tanning til ansigtet. Denne er meget mild i nuancen, og jeg har fundet den lidt for mild her om sommeren i forhold til den kulør, jeg gerne vil opnå! Men til vinter er den god, også på grund af dens mildhed på huden.

Self tan Bronzing Spray: Mild spraytan, som giver et meget naturligt resultat. For mig, har den nærmest været for lys, men det skal nok ses i lyset af, at jeg gik amok med Express tannen. Farven holder iøvrigt i lang tid, lugter ikke og dækker godt - husk dog at holde spraydåsen 20-30 cm. for kroppen når du sprayer.

Perfect Legs Spray: Lille men effektiv spray, der giver øjeblikke farve og glød, men som udvikler sig over de næste 12 timer. Jeg har ellers været lidt forskrækket for spray tan, og mere været til Mousse når jeg gjorde det selv, men jeg må indrømme at begge St. Tropez spray har været enormt lette at påføre uden nogle pletter til følge haha!

I kan shoppe St. Tropez online HER og i Matas

Ønsker du tips og tricks til at få din spraytan til at holde længere? SÅ læs mine 10 gode råd HER