#FALLFASHIONFISKETORVET - EN FED KONKURRENCE I BØR DELTAGE I

DSC_5983 copyDSC_5974 copyDSC_5978 copyDSC_5979 copySkærmbillede 2015-09-16 kl. 18.58.25Der er efterhånden langt imellem konkurrencerne her på bloggen, da jeg på et tidspunkt fik en følelse af, at I druknede i konkurrencer (ret mig lidt hvis jeg er forkert på den), så jeg er blevet utroligt selektiv med hvad jeg laver af konkurrencer! Det skal altså være VIRKELIG godt og noget jeg selv ville gide at gøre en indsats for at vinde - Og sådan har jeg det altså med denne konkurrence! For at gøre det kort så brugte jeg en stor del af søndagen på Fisketorvet for at sammensætte den helt rette giveaway udfra udvalget i Fisketorvets butikker - Det blev til en samlet præmiesum på hele 3000kr venner (sådan cirka) ! Præmien er udstillet i Fisketorvets montre indtil d. 27 september, hvor konkurrencen slutter og en heldig vinder får fingrene i alt det jeg købte:

Den lækreste mohair/uld trøje fra Pieces En krave fra Pieces og halskæde - også fra Pieces Et par lækre søvler i ægte læder fra Bianco Et par jeans fra H&M En toilettaske fra Malene Birger og en CLEAN parfume købt i Bahne En neglelak og en neglefil købt i Normal Et marmorfad og en glas urtepotte fra Bahne

.... Og en plante til en 10'er købt på udsalg i SILVAN. Men den er måske ikke så pæn til den 27 - beklager!

Mine valg er meget personlige, synes jeg selv, og der er lagt tanke bag hvert et køb! For eksempel er parfumen én af mine yndlingsparfumer, den grønne farve på trøjen og neglelakken er min yndlingsfarve dette efterår, Malene Birger er et "high end" mærke jeg elsker og læderstøvlerne er udvalgt fordi jeg  langt henad vejen foretrækker sko i ægte læder (der er selvfølgelig undtagelser!). Desuden har jeg tænkt meget over, at tøjet skal være et sæt, og det skal kunne bruges til hverdag af alle kropstyper (I kan bytte størrelserne når I får gaven!).

Så ja, det er nok den mest personlige giveaway der nogensinde har været på bloggen, og jeg har svært ved at finde på noget, der kan toppe den fremover! Men jeg er virkelig glad for at kunne give én af jer den (:

Det sjove er, at både Mie og Caroline lavede samme konkurrence (så skynd jer også lige derhen og deltag for at øge jeres vinderchancer!), og hver vores montre siger meget om vores personlighed. Jeg kan kende Mie i de ting hun valgte, og ligeså sagde Carolines valg også meget om hendes univers på hendes blog. Det er det sjove ved stil og mode - det er så individuelt!

For at deltage skal I: smutte forbi min Instagramprofil  og like dette billede (billedet af sweateren). Herefter skriver I en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen, hvor I fortæller hvad I hedder på Instagram. Så finder jeg en vinder d. 27 September :)