Endelig Blev Den Min!

newyorker-jakke-sort newyorker-jakke  newyorker-jakke-detaljerJeg gjorde det vildeste scoop den anden dag i, New Yorker af alle steder. De sidste to vintre har jeg været på jagt efter en sort, pæn frakke, som ikke kostede en formue. Til sidst blev jeg faktisk lidt desperat, og tænkte at den godt måtte være lidt dyrere så længe den bare sad godt, men selvom det lyder nemt at finde sådan en fætter så har det været noget nær en umulighed. Lige indtil jeg går i NewYorker for at lede efter en vinterhue! Der hang den så, sat ned til 249kr. Hvor heldig har man lige lov at være? Det var desværre den eneste, der var tilbage men der var flere andre frakker og jakker sat ned til ingen penge. Kvaliteten var faktisk overraskende god, og selv min mærkefikserede søster var vild med den. Nogle gange må man bare godt være heldig, hva'?!

Skjorten er også et highstreet fund fra Sparkz. Det er nok den skjorte jeg går mest med, at den simple grund, at den er af mega god kvalitet og dermed Krøllefri! Gid alle skjorter var indrettet sådan, for så ville jeg nok gå lidt mere med det. Den er ihvertfald på tilbud nu i både kort model HER og lang model HER.

Jeg beklager iøvrigt mobilbilleder for tiden, men jeg har glemt mit kamera ved en veninde, og har ikke haft tid til at hente det! På en måde synes jeg dog også det er lidt hyggeligt, at tage det "Back to basics" - Hvad synes I ?