En fashionabel nyhed

Dette indlæg er lavet i samarbejde med LibresseIMG_5665 copyPhoto credit: Natulia

Bind kan også være fashion. Ja, menstruationsbind venner. Når jeg kommer til den tid på måneden, hvor sådanne skal i brug, er det ærlig talt ikke det fedeste. Den første dag er altid forbundet med voldsomme smerter, som helst skal dulmes med smertestillende, trøsteslik og en varmedunk. Derefter følger 4-5 dage, hvor tasken er fuld "bundpropper" og bind. Og det er bare heller ikke super fedt, at have liggende rundt til åbent skue, synes jeg.


ENGLISH: With the New tin boxes from Libresse periods almost feel kinda fashionable. Because, lets be honest it's really not that fun at that time of the month where your stomach hurts and you have to have pads and tampons with you in your bag.

newDet er måske lidt piget, men jeg synes det er lidt en privat sag. Jeg er dog håbløst uorganiseret, så jeg får heller ikke pakket dem ned i en lille toilet, og så er det jo heller ikke altid at der er plads til en toilettaske i mindre taske. Så, for sådan en som mig, er det ret så smart i mere end én forstand, at der er kommet de smukke designer etuier fra Libresse.

Der findes fire etuier i hver deres mønstre, som I kan se på Libresses hjemmeside her, men min favorit er det I ser på nederste billede. Jeg er helt vild med det mønster, som udover at være sommerligt, og komplimenterede ovenstående outfit ganske fint - hvis man skal gå helt i petitesser haha! Etuierne findes dog kun i en begrænset periode, og kan findes på Libresse pakkerne rundt omkring i landets butikker. Der er plads til to normalstørrelse bind i hvert etui, så de er glimrende når man er på farten.


 

ENGLISH: However, it feels a bit more "hidden away" when you can carry the pads in sometething and with the Libresse tin boxes it even looks good! My favorite is the box you see on the pictures below. I love the pattern!

IMG_5671 copySom I kan se på nederste billede, kan etuierne sagtens ligge fremme i det offentlige rum uden det føles som at få klistret et skilt i panden, hvor der står "JEG HAR MENSTRUATION". Udover nedenstående etui, er jeg også ret begejstret for det gule med papegøjer. virkelig sommerligt og festligt!


 

ENGLISH: As you can see the boxes can easily be shown in public without it feels like you have a sign attached to your forhead saying "I HAVE MY PERIOD". becides the box you see on the pictures you can get three other variants. I also love the one with the parrots. soo summer'ish! d DSC_7474 copyHar I et favorit etui?