En fantastisk pigemiddag med Eva Trio

DSC_6283 copyDSC_6295 copy DSC_6284 copy DSC_6293 copy DSC_6299 copy DSC_6306 copy DSC00701 copy DSC_6285 copy Indlæg udgivet i samarbejde med Eva Solo

Så, er der billeder fra min #EvaTrioDinner fødselsdagsmiddag med mine gode veninder sidste lørdag! Stemningen for en super hyggelig aften var lagt, da jeg var forbi Torvehallerne for at handle ind til middagen, som skulle indtages på det nye, og super smukke Legio Stel fra Eva Trio. Stellet er virkelig noget af det flotteste - meget enkelt og klassisk, som bare gør at lige meget hvad man serverer, så ser det bare lækkert ud!

Stellet indeholder to størrelser middags tallerkener, en dyb tallerken, en frokost tallerken samt en kagetallerken. Som I kan se på billeder, er der en lille og en stor kande, der blev brugt til henholdsvis danskvand og hvidvin(for at skjule min "prollede" vinsmag haha!).

Menuen blev sammensat ud fra mine umiddelbare sanseindtryk i torvehallerne - det vil sige at jeg konstant ændrede mening fra bod til bod. Alt er jo så lækkert og indbydende. Alligevel endte jeg med en forret bestående af kålsalat og gedeost, og til hovedret en let fisketapas. Nøj, det var godt!

Jeg er selv blevet så glad for stellet, at jeg er begyndt at samle på det, og måske én af jer kan begynde på det samme. For inden længe udlodder jeg nemlig mine yndlings items fra stellet til en heldig vinder her på bloggen. Så hold lige øje i de kommende uger :)