Efterårsnyheder fra Ellos

Dette indlæg er lavet i samarbejde med EllosEllosEfteråret er for alvor sat ind, og jeg er gået på jagt efter alt der er blødt og vamset. På Ellos er jeg faldet over en masse fristende bløde sager, som er yderst værdige efterårs musthaves! Jeg er faktisk blevet positivt overrasket over udvalget af tøj på Ellos. De seneste par år, har nemlig primært handlet deres boligting (Som iøvrigt er en yderst anbefalelsesværdig kategori, at besøge!) men udvalget og priserne på fashion delen, er mindst lige så godt!

I denne omgang jeg har fokuseret på de mere luksuriøse klassikere - I ved, det tøj man kan gå i sæson efter sæson. Jeg er faktisk også endt med at købe både trøjen fra Inwear og den lækre kashmere hue, som I ser på collagen! Det jeg godt kan lide at ved at købe på Ellos er, at det går hurtigt med at få sine varer, deres udvalg indenfor både mode og bolig er stort og så er der jævnligt rabatkoder, som gør tingene endnu billigere. Så Ellos er helt sikkert et klik værd!

Iøvrigt, så husk lige at klikke ind forbi Ellos egen Premium quality kollektion, hvor jeg både har fundet skoene og huen! Den kollektion er virkelig lækker, hvis man som jeg, er vild med gode materialer.

// Jacket HERE / Hat HERE / Knit HERE / Boots HERE //

FashionSimone Moelle4 Comments