Derfor har jeg ikke blogget de seneste mange dage

IMG_7492-2Fotograf: Mathilde Boe Så er der gået en hulens masse dage uden blogging, og hvorfor så det? Jo, ser I jeg har smagt lidt på livet som single... og voksen. Og det fandme stressende! Kort fortalt er jeg flyttet tilbage i min lejlighed, har haft 20 ture i IKEA (sådan cirka), ryddet ud på loftet, været til jobsamtaler og tumlet med et af mine største spørgsmål lige nu: Hvem fanden skal nu tage min outfit billeder?! Dertil kommer der om en månedstid en større forandring på bloggen, og det kræver selvsagt en stor portion forberedelse. Jeg har nemlig valgt at forlade Bloggers Delight, hvilket er sket i al fred og fordragelighed, men tiden er nu inde til at stå på egen ben. Ihvertfald lidt endnu, for jeg er lige nu torvholder på et spændende, selvstændigt blogprojekt, som forhåbentligt kommer igang i løbet af efteråret.

Som I kan høre, så er det altså ikke lige let at få tid til bloggen når tingene er så hektiske, som de er netop nu. Jeg kan jo også godt se, at I kan mærke det, for mine læsertal er i frit fald. Og det kan jeg sgu godt forstå! Men jeg tror også på, at det nok skal blive skide godt når først jeg lige får lidt ro på tilværelsen igen. Jeg elsker at blogge, jeg elsker min blog og jeg har så mange idéer til hvordan den kan blive endnu bedre i fremtiden. Så lige nu, må I bære lidt over med mig, for jeg vil heller ikke gøre noget halvt.

Resten af ugen bliver nok ligeså hektisk, men derfra skulle der gerne komme lidt mere styr på livet, så bloggen igen kan komme op og køre som vanligt!