Derfor er jeg et hundemenneske

DSC_7561 copyHer er Ludvig, og han er grunden til at jeg er et hundemenneske. Han er 7 år og har lidt problemer med øjnene (som han er i behandling for), er lidt for overvægtig, mangler nogle tænder og så har han bare så mange pusseløjerlige finurligheder og særheder, som gør at jeg elsker ham så inderligt højt. Ludvig er en Chihuahua, for de er jer der skulle være i tvivl. Og bare rolig, han får tit spørgsmålet: "Ej, hvad er det for en sjov lille hund?", så I er ikke de eneste. Nedenfor har jeg listet lidt af de særheder som måske kun en (hunde)mor synes er sjove: - Ludvig er modsat mange andre hunde meget reserveret og foretrækker kun selskab fra de få han stoler på.

- Når først du har vundet Ludvigs tillid (som typisk sker via mad), så er han din ven for livet. Lige indtil han ser dig næste gang, så kan du starte forfra.

- Ovenstående "Hard-to-get" metode har gjort Ludvig til en meget ombejlet herre, da alle vil være venner med Ludvig. Der går næsten konkurrence i den..

- Ludvig var ved 5 familier før os - alle familier indenfor et år. Da de ikke kunne rumme hans særheder og nervøse væsen.

- Ludvig er en dynehund, som hver nat skal ind under dynen og ligge. Om sommeren kan han dog godt overtage hovedpuden i stedet, men det er også ret hyggeligt.

- Ludvig har nogle faste rutiner. Hver dag omkring klokken 10 skal han op på sin pude i vindueskarmen i soveværelset, hvor morgensolen er. Omring klokken 12 vil han rykkes ind i stuen, hvor solen så er resten af dagen. DSC_75612

- Ludvig er mega stædig, så han kan trippe rundt eller ryste med halsbåndet indtil der bliver reageret på hans behov.

- Når Ludvig bevidst rasler med halsbåndet for at få opmærksomhed, plejer jeg og sige at han "ringer med klokken".

- Ludvigs hofret er pandekager med vaniljeis. Men det får han altså ikke så tit, som man skulle tro.

- Hvis I ikke har regnet den ud, er Ludvig megt magelig. Han er egentlig heller ikke så vild med at gå tur, og ville allerhelst bare have et lille græstæppe oppe i lejligheden.

- Ludvig kan sitte, dække, give potte og vente med at spise godbidden til jeg siger til. Alt sammen noget jeg har lært ham selvfølgelig ;)

Det var så lidt om Ludvig, der jo en sjælden gang imellem optræder her på bloggen. Jeg holder så ualmindelig meget af den hund, og er godt klar over at han bliver behandlet lidt som et barn nogle gange. Men han har haft en hård start på livet, og derfor ser jeg det som min fineste opgave, at give ham et så godt liv som muligt.

Men hvad er I så til? Kat eller hund?

Ps. Jeg laver Instagram takeover ovre ved Justfab i dag, håber I vil følge med :)


ENGLISH (recap): Sorry guys, this post is simply too long to also write in english. However, its about my dog, Ludvig, who's a chubby chihuahua with a lot of crazy habits. He's so funny and smart but also a nervous little fellar due to his sad start on life where he went to five families before us. Thats why I have made it my finest job to give him as good a life as possible. How about you? Are you a cat or a dog person?