Den ultimative gå-i-byen-kjole til kun 124kr.

DSC00525 copyUntitled-1 DSC00521 copySå er jeg tilbage på Amagerhylden efter noget nær det mest crazy døgn, jeg nogensinde har været med til! Ocean Club var jo den vildeste fest, men nu er jeg også træt med træt på, og sengen kalder allerede. Så jeg vil gøre det kort! I var flere der kompliementerede denne kjole på Instagram igår, og med god grund - den er vanvittig lækker, så den fortjente lige et indlæg for sig selv. Jeg købte købte den på Nelly på udsalg lige før jeg tog afsted, og var egentlig lidt nervøs for prisen på 124kr. Hvad kan man lige forvente af det? Men den er altså tip top, og bedst af alt er den syet således at man ser åleslank ud, får gode bryster og jeg skal komme efter jer! Wonder dress, venner! Jeg ved ikke lige om det københavnske natteliv er klar til så meget glam, men jeg har ihvertfald tænkt mig at gemme den til nytår (:

I kan købe den lige HER (affiliate link) - der er kun XS og M tilbage, og hvis man er stor over barmen, og normalt en størrelse small, så tag den i medium.

HUSK HUSK HUSK HUSK!!!! Jeg rykker iøvrigt hen på mit eget domæne fra den 1 oktober (!!!!) så hvis I vil være sikre på at få opdateringer fra mig fremover, skal i følge mig på Bloglovin da jeg ikke vil være at finde ved Bloggers Delight mere fra den dato af.