Den perfekte taske til skole og arbejde

DSC_0034 DSC_0053Endnu en mandag, hvor jeg kommer alt for sent op og ender med at storme ud ad døren uden hverken makeup, madpakke eller oplader til computeren. Story of my life!Anyways, nu sidder jeg her på kontoret og kigger ud på søerne alt i mens regnen pisker ind på ruderne. Så er det jo ret hyggeligt, og rart at være på arbejde selvom morgenen ellers startede så hektisk. Lige pt. har jeg lånt min søsters Malene Birger taske( I har måske allerede set den på Insta), og den er helt perfekt til arbejde. Der er nemlig masser af plads til både min computer, og alt det andet ragelse jeg altid slæber med rundt. Den kan købes lige her

Kjolen er fra My Mynt, og den har hængt og kigget på mig hele vinteren her på kontoret. Den er jo så lækker og passer ret godt til tasken! Den kommer i butikkerne lige om snart, men indtil da kan I shoppe sættet i samme mønster lige her. Det var alt for nu, I må have en dejlig mandag :)

Yet another monday where I get up too late and end up storming out the door without makeup, food and computer charger. Story of my life! Anyways, I am now sitting at my desk looking out the window while the rain is pouring down outside. Pretty cozy actually! I am borrowing my sisters bag from Malene Birger and it is absolutely perfect for work. It can hold my computer,camera and all the other things I am carrying. You can buy the Malene Birger bag HERE.

The dress is from My Mynt and it really suits the bag quite well. I think it will be in stores soon! Cannot wait!