De 5 Sjoveste Instagram Profiler

bedste instagram profilerLige pt. er min største guilty pleasure et billigt grin på diverse meme-instagramprofiler. Seriøst, der er virkelig nogle sjove imellem, og jeg ender tit med at være flad af grin! Der er nogle, som er absurd langt ude og andre, der er "spot on" i forhold til mit eget liv! I får lige de aller bedste her:

Betches Tøset meme profil med alt hvad det inderbærer af girly 'stuff'. Det er nok også den mest sturerene profil, så er I advaret ;) 

Aranjevi Aranjevi er den nyeste profil, som jeg er begyndt at følge, men den er allerede en af mine faste 'go to'-profiler når jeg skal have et godt grin. Bare se den her meme eller den her. Seriøst, jeg var flad af grin!  

Dstbs DSTBS er en forkortelse for "Don't Stress The Bullshit", og er faktisk min yndlingsprofil når det kommer til memes. Med mange daglige opdateringer er jeg altid flad af grin. Ofte i sådan et omfang, at jeg bryder ud i latter mit i arbejdet eller ved andre upassende lejligheder. Endnu mere upassende bliver det når jeg må vise hvad, der har udløst denne latter. 

Daddy issues DaddyIssues var faktisk den første meme profil, jeg begyndte at følge. Det sjove ved denne profil er, at dengang jeg startede med at følge profilen var personen bag anonym, og hun fik bygget en sjov historie op om hver post, som samlet set dannede et billede af en virkelig uheldig evighedssingle. Senere er personen bag gået 'public', og det er vidst langt fra tilfældet. Men hendes univers og skrivestil er stadigvæk sjov! 

hesanassholeanyway En profil med mange daglige posts, som er mere eller mindre stuerene. Hvem kan for eksempel ikke relatere til den her meme?