Beauty guide // Natural Brow Look

Look2pic1Det er værd at bruge ekstra tid på dine bryn, men til hverdag, hvor det skal gå stærkt og looket skal være naturligt, så er Brow Artist Designer perfekt.

Til dette look brugte jeg L'Oréal Paris  Brow Artist Designer, i den lyseste farve ’301 Blonde’. Denne farve synes jeg nemlig egner sig rigtig godt til et naturligt hverdagslook, hvor brynene ikke skal stjæle alt opmærksomheden. Look2pic2 Trin 1: Jeg starter med at redde brynene i den form, jeg ønsker med den lille brynbørste i den ene ende. Er jeg i humør til mere fyldige bryn, så børster jeg hårene opad.

Trin 2: Jeg tegner derefter brynene op med blyanten. Yderst fylder jeg brynene helt op med farve, og så mindre og mindre desto længere ind mod midten jeg kommer. På den måde synes jeg, at der opnås det mest naturlige resultat. Look2pic3Før/efter: Dette look synes jeg især gav en fin og naturlig kant til mit ansigt. Jeg vil bruge looket til hverdag, men også til den type outfit I ser nedenfor. Til nedenstående look, valgte jeg et sommerligt udtryk, der med de lidt mere festlige elementer, gav et fint modspil til de fine, naturlige bryn. Når jeg styler mine outfits elsker jeg at mikse kontraster, og samme gælder med mine bryn. Dramatiske bryn kan dresses ned med et ”roligt” hverdags look, og naturlige bryn kan dresses op med et festligere outfit. Jeg synes, at dette outfit samt bryn, passer godt ind i mine travle hverdag, hvor det både kan gå til en lang dag på kontoret og senere dresses op med et par hæle Look2pic4 Dette indlæg er lavet i samarbejde med L'Oréal Paris - Indlæg 2/3