Beauty guide // Bold Brow Look

Look3pic1 Det har været populært med store, fyldige bryn i et par år nu, men det er jo desværre ikke os alle, der fra naturens side er udstyret med et par dramatiske Cara delevingne bryn. Du kan dog sagtens selv skabe det dramatiske look med de redskaber! Jeg har testet Brow Artist Plumper fra L'Oréal, der er er en bryn mascara, der samtidig giver brynene hold. Den fås i to forskellgie versioner, en tranparent, der kun giver hold, og en farvet som både giver hold og farve.

Look3pic2Da jeg prøvede Brow Artist Plumper første gang, var det kun min fantasi og mod der satte grænser for, hvor ’Bold’ mine bryn kunne blive. Jeg er nemlig ikke vandt til meget tykke øjenbryn (hallo, jeg var jo barn af 90’erne, hvor tynde bryn var ’the shizzle’), så for mig var det noget med at prøve lidt ad gangen. Brow Artist Plumper farver nemlig en hel del, og er meget drøj i brug. Desuden har den masser af hold, så brynene bliver holdt på plads hele dagen. Jeg er vild med de mulighederne der er ved netop denne form for bryn makeup, idet mulighederne er så mange. Jovist, den er som skabt til et ’Bold Look’, men kan også i små doser bruge til et nede-på-jorden-look.

Jeg vil dog vise jer, hvordan man laver et ’Bold Look’ – det er nemlig super let! Look2pic2 Trin 1: Jeg valgte først at Bruge Brow Artist Plumper i transparent. Den fungerer lidt som en hårlak for brynene, så de former sig i præcis den form man ønsker. Brynene kan med fordel reddes opad for et endnu fyldigere, og dramatisk look. Det trin er dog ikke et must da den farvede plumper også har hold i sig. Jeg kan bare godt lide at der er form på mine bryn, før jeg farver dem.

Trin 2: Derefter påfører jeg lidt af den farvede plumper. Den giver rigtig meget farve, så hvis du ikke er vandt til kraftige bryn, er det en god idé at starte rolige ud.

Look3pic4Før/Efter: Jeg var vild med dette look, som gav en helt anden dimension til mit ansigt. Næste gang prøver jeg måske at gøre det endnu mere dramatisk, for jeg må indrømme at denne trend er kommet ind under huden på mig.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med L'Oréal Paris - Indlæg 3/3