Anbefaling // Professionel tandblegning

DSC_7548 copyMens jeg stadig læste til eksamen, gennemgik jeg et længere tandblegningsforløb, som jeg synes I fortjener en lille opdatering på nu forløbet er slut og der er gået lidt tid. Jeg var nemlig inviteret til at teste en af de bedste, og mest effektive tandblegningbehandlinger i Danmark ved Best Smile Clinic i Hørsholm. Først må jeg lige fortælle lidt om min "tandsituation" - jeg har aldrig røget, børster tænder to gange om dagen og prøver at undgå sort kaffe, hvilket også har gjort at mine tænder ikke er meget gule, men heller ikke helt hvide. Da jeg fik gennemgået mine tænder på klinikken viste det sig, at mine tænder er det næsthvideste, man kan have indenfor det man kalder "naturligt hvide tænder". Det er jo egentlig ret rart at vide, men det gjorde også at forløbet ikke kunne give de helt vilde "før/efter"-billeder, både I og jeg nok havde håbet på. Der skete dog alligevel en hel del, og til sidste i forløbet, tog jeg mig selv i lige at smile til mig selv, hver gang jeg fik forbi et spejl haha!

DSC_7462 copyBehandlingen blev som sagt udført på Best Smile Clinic i Hørsholm, som drives af Marc. Klinikken emmer af god stemning, som jeg er sikker på skyldes Marc behagelige væsen, og kyndige ekspertise indenfor tænder. I løbet af de to gange, jeg har været forbi klinikken, har jeg fået Marc karrierehistorie af vide, og jeg tror ikke der er det kursus rundt I verden indenfor kosmetisk tandkirurgi, Marc ikke har været på. En god personlighed, og en faglig dygtighed, er to ting, der jeg vægter højt ved en tandlæge, så det er jo en god start!

DSC_7635 copySelve behandlingen foregår i to omgange. Først kommer man til Best Smile Clinic til en indledende samtale, hvor der tages aftryk til hjemmeblegeskinnerne. Derudover tages der før-billeder, hvor man også finder ud af, hvor gule ens tænder er.

DSC_7637 copyDet tager cirka 3-4 dage før skinnerne er færdige. De bliver sendt hjem til en privat, men indtil da skal tænderne børstes morgen og aften med en speciel tandpasta, der forbereder tænderne på behandlingen. Den gør blandt andet, at tænderne bliver mindre overfølsomme. Udover tandpastaen får man også et 'Homekit' fra Evolution 3 (der blev kåret sidste år i England, som værende det bedste middel til at blege tænder). Kittet indeholder blegemiddel og nogle specielle "sticks" man kan bruge til at bedøve tænderne, hvis de bliver meget overfølsomme mens tandblegningen står på. De var guld værd! Når blegeskinnerne kommer, starter man den første uge med at bruge et blegemiddel på 10%. Efter en uge skifter man over til et blegemiddel på 16%. Det er vigtigt at understrege, at det er helt ufarligt at få bleget tænderne - går man helt ned på mikroniveau, så kan det ses på emaljen, men så længe det ikke gøres for tit, så sker der ikke noget ved det.

IMG_7456Som I kan se, var mine tænder før behandlingen et sted mellem B1-B2 - hvilket betyder ret hvide indenfor "naturligt blege tænder". Helt kridhvide tænder, kan mine og de færreste tænder altså blive. Så det man ser på billeder er enten et godt filter eller facader.

IMG_7542Efter at have bleget tænderne med hjemmeblegning i to uger, skal man tilbage til Best Smile Clinic til en klinikblegning med et kraftigere blegemiddel. Den behandling tager en times tid. Efterfølgende er det endelige resultat klar, og det holder i ca. 2 år, hvorefter man kan blege tænderne ved hjemmeblegning - så husk at gemme blegeskinnerne.

Selvom ovenstående billede på ingen måder yder resultatet ordentlig retfærdighed, så kan man godt se, at der er sket en hel del. De blev så hvide, som min type tænder overhovedet kan blive, og det var i cirka 2 nuancer hvidere. De små helt hvide pletter forsvandt efter efter et par dage, og jeg har nu et endnu flottere smil. For mig er et flot smil nemlig noget af det vigtigeste ved ansigtet, da det er det første folk ser når du møder dem. Jeg er derfor utroligt glad for resultatet, og glad for at jeg måtte få lov at prøve denne behandling. Behandlingen koster 5000kr. hvilket er en god pris for 2 tandlægekonsultationer/behandlinger, der normalt koster 3500kr. stykket, en tandblegeskinne og en af de meste effektive behandlinder du kan få i Danmark.

Udover at være god til at blege tænder, har Best Smile Clinic også specialiseret sig indenfor mere krævende kosmetisk tandkirurgi foruden det gængse indenfor tandpleje, hvorfor jeg også vil anbefale at kigge nærmere på klinikken ved sådanne ting.

Endnu en gang tak til Best Smile Clinic for at lade mig afprøve behandlingen, og så håber jeg det er en anbefaling I kan bruge til noget når bisserne skal ordnes på den ene eller den anden måde!