8 uundværlige beauty favoritter lige nu

beauty favesJeg er blevet en sucker for lækre beauty produkter, da jeg har set hvordan kvalitet i mange tilfælde hænger sammen med pris. Dette gælder selvfølgelig ikke altid, men for eksempel har mit hår aldrig været sundnere efter jeg gik over til lidt dyrere hårprodukter. Ligeså med min hud i ansigtet, efter jeg skiftede over til bedre cremer. Kan I følge mig?

I dette indlæg har jeg samlet lidt af mine favoriter når det kommer til de dyrere og mere luksuriøse beauty produkter, som jeg ikke kan undvære i det daglige.

1) ghd Curve creative curling wand: Jeg har i en del år været fan af de populære ghd stylere, så det ghd også gik over til at producere krøllejern, var der selvfølgelig et rygte at leve op til. Det gør det i højeste grad! Jeg er især glad for hvor lette, fyldige krøller det laver på ingen tid, den lille dut oppe i toppen som gør at man ikke brænder sig og så selvfølgelig "Sluk-selv"-mekanismen, som også gør sig gældende for stylerne. Find ghd curve wand her.

2) Kardashian beauty mascara: Det er egentlig ikke fordi at Kardashian Beauty mascaren er særlig dyr - der er bare noget luksuriøst over "The Kardashians", right? Børstehovedet er designet således at det buer, og derfor skaber de bedste for at når helt ind til vippekanten og skabe fyldige sorte vipper. Find den her til 150kr.

3) MAYA Water Facial Mist: Jeg har aldrig helt forstået idéen med at spraye dyrt mineralvand i hovedet? Hvad er meningen? Det fandt jeg ud af i Milano, hvor jeg vi med 37 grader og ingen vind, blev nedkølet gennem Facial Mists. Min veninde havde taget Maya Water med organic Acai med, og det var faktisk dér jeg opdagede hvor meget det gavner. Det køler i længere tid, og holder stadig huden blød og lækker. Det skal på huskelisten næste gang jeg rejser! Find den her.

4) Sensai blush: Den bedste blush,  jeg ejer er helt sikkert fra Sensai (nr. CH03). Den lette peach nuance, og hvordan den lægger sig silkeblødt på huden, gør at jeg næsten altid har den med i tasken. Find den her.

5) Moroccanoil: Jeg har nu forstået hypen. Egentlig heller ikke det dyreste produkt på listen, men hvis man ikke har prøvet hårolie før, kan det synes mærkeligt at kaste så mange penge efter en hårolie når man kan finde andre billigere. Jeg, mine veninder, min søster - nærmest alle jeg kender, er enige i at Moroccanoils hårolie bare er dét bedre. Find Moroccanoil her.

6) Feel Iceland: Feel står for den følelse af opstrammelse og antiaging der sker både indvendigt og udvendigt efter brug af Feel Iceland produkterne, som både tøller kapsler, pulver og min hidtidige favorit, skin serum. Serummen er en Afe Rewind Collagen & Enzyme serum, der giver huden et stort boost af kollagen og hyaluron, og med de maritime enzymer, sikrer man at produktet trækker godt ned i huden. Min hud er babyblød i lang tid efter jeg har brugt den, og jeg føler at jeg har kunnet se en positiv effekt efter jeg begyndte at bruge den. Det er i øvrigt islandske Thorbjörg Halsteinsdottir (som I sikkert kender fra bøger og TV), der står bag produkter i samarbejde med N’age. I kan købe hele Feel Iceland serien I N'age klinikkerne i alle landets større byer. Ser mere her.

7) Mac Matchmaster concealer: Jeg er kæmpe tilhænger af Matchmaster concealer serien fra Mac. Jeg bruger den helt lyse (1) og den helt mørke (9), som basis når jeg laver contouring. Hver stift koster 150kr. og det er virkelig givet godt ud. Find den her.

8) M2 eyelash serum: er en af de mest anderkendte vipperserummer på markedet, og efter at have testet en lille håndfuld forskellige serummer, må jeg stemme i. Det ér den bedste jeg har prøvet. Allerede i løbet af en uge kan jeg se resultater, og efter længere tids brug, er mine veninder også begyndt at spørge om jeg har fået lavet vipper. Selvom prisen ligger på de 990kr. så er den drøj i brug, og hvis man tænker på hvad det koster at få lavet vipper, så er dette efter min mening et bedre og længerevarende alternativ. Find den på tilbud her til 799kr.