5 hårprodukter der virker!

hårprodukter^^Er det ikke fint med alt hårpynten? Det er fra Glitter, som jeg også skal have et lille fint indlæg om snart! Tørt, kedeligt, slidt og flat er nogle af de synonymer jeg har forbundet mig hår med i lang tid. Men nu skal det være nok! Den seneste måned er der virkelig sket noget, og jeg kan takke udskiftning af mine plejeprodukter for dette. Lidt paradoksalt egentlig, for jeg har arbejdet for en webshop der solgte hårplejeprodukter, fået det ene lækre hårprodukt efter det andet i diverse goodiebags, men aldrig rigtig givet det en chance - for hvad forskel kan der egentlig være på dét, og de shampooer jeg altid har købt i Netto. Der er så MEGET forskel skulle jeg hilse og sige!

Det har egentlig været en længere proces, hvor nogle hårprodukter er blevet skilt ud undervejs, men jeg er ret sikker på at jeg har fundet den perfekte sammensætning af pleje og volumenprodukter nu her. Og dem vil jeg lige præsentere jer for!

John Frieda 7 day volume:  Et lille, tilsyneladende, uskyldigt hårprodukt, der er blevet hypet ret meget på diverse beauty blogs. Og det pirrede min nysgerrighed. John Frieda 7 day volumen kommer i håret under badning, og giver volumen i håret op til 2-3 hårvaske. Selv oplever jeg ikke helt så lang holdbarhed, men mit hår er vitterligt mærkbart mere volumiøst (mere end volumen shampooer giver). Utroligt anbefalelsesværdigt til alle os med fint, skandinavisk hår. Køb det HER til lige over 100kr.

Morrocanoil:  Indrømmet, jeg er nok den sidste pige i Danmark, der er røget med på bølgen. Men det er uden tvivl den bedste hårolie, jeg har prøvet til dato. Jeg ved ikke hvordan og hvorledes den kan være forskellig for så mange andre, men den gør håret blødt og lækkert lige meget hvilken tilstand det er i. Sideløbende har jeg også brugt Morrocanoil Smooth serien, som også hjælper til pleje af håret. Den  er dog MEGET fugtgivende, så prøv kun smooth serien, hvis du har meget tørt hår. Køb Morrocanoil HER og Smooth serien HER.

Batiste Dry Shampoo: Jeg elsker Batiste fordi de beviser at kvalitet og pris ikke altid hænger sammen, og jeg elsker tørshampoo fordi det gør at jeg ikke behøver vaske mit hår hver, hvilket jo ikke gør noget godt for håret. Batiste er vitterligt den bedste tørshampoo i min optik. Normalt har mine Batiste favoritter været  XXL Volumen og Medium & Brunette fordi den er god til mine mørke rødder. Seneste skud på stammen, Eden, er jeg dog også blevet ret glad for fordi den har en mild og meget forårsagtig duft. Den kan kun købes i Matas hårprodukter2 Keratin Plus B2: Okay, jeg havde løst til at skrive "vidundermiddel alert" ud fra denne, men det kan måske blive en kende kunstigt. Men det er fandme, pardon my french, det bedste hårprodukt nogensinde. Basta. Keratin er hårets egne byggeklodser, og således har mange frisørsaloner  i udlandet tilbudet opbyggende, og plejende keratinbehandlinger. Sådan en behandling har jeg ikke set i Danmark. Endnu. Men så er det jo godt, at man kan gøre det selv hjemme på badeværelset. Kerating Plus B2 genopbygger, nærer og giver glans og glathed. Hvis I kun skal lade jer inspirere af, og købe et produkt fra dette indlæg, så prøv denne. Jeg vil næsten garantere, at I ikke bliver skuffede. Den sælges kun HER på Frenchpharmacy, hvor den lige nu er på tilbud til 199kr. Penge godt givet ud...

OSIS+ Dust it:  En gammel klassisker, jeg dog har fundet glæden ved på nu. Mange af ovenstående produkter er jo enormt nærende, hvilket gør håret glat og lidt flat. 7 day volume tilfører jo også volumen, men der hvor jeg synes at OSIS+ supplerer, er pulverets evne til at give struktur. For sådan en som mig, der har minimum 10 hvirvler, er det rart at få lidt kontrol over dem. Og det kan det her altså. Køb Dust it HER.

That's it venner! Jeg håber I blev inspireret til lidt nyt på hårfronten. Nogle gange kan det nemlig godt betale sig at skifte lidt ud i hårproduktvanerne :) lal