Wishlist #1

wishlistWISH LIST: Som noget nyt, vil jeg en gang om ugen lave en ønskeliste med ting jeg drømmer om at eje. I denne omgang er det primært accessories både til garderoben om hjemmet, som jeg ønsker mig! 1: Malene Birger har med sit lækre logo design flere gange fået mit til at sukke efter det smukke partisaner tørklæde. Virkelig underspillet luksus! Få det HER

2. Isabel Marant gør det jo altid godt, og jeg er sikker på at den flotte tunika ville gøre den, forhåbenligt, lange varme sommer endnu bedre! Få den HER (pt. er den udsolgt)

3. Jeg elsker det nye blog samarbejde mellem Markberg og nogle af mine favorit bloggere. Alle har gjort det super godt, men især Maries, Christinas og Emilys designs taler til mig. Få dem HER, og smid en stemme efter jeres favorit HER.

4. Det er ikke lang tid siden, at jeg lavede en collage med de nye forårsvarer fra H&M HOME. Siden da er flere ting kommet på ønskelisten. Heriblandt disse lysestager. få dem HER.

5. Lidt mere Malene Birger - denne gang til hjemmet. Det ville pynte så fint i min vindueskarm. Få det HER.

6. Mules er virkelig en tendens, jeg er blevet vild med. Det er så fint og klassisk uden at være konet. Indtil videre har Zara lavet de pæneste, og de kan købes HER.