Vind et ghd glattejern og en ekstra gave!

Sofies-Closet-01-Advent-Giveaway-GHD-Limited-Edition-Glattejern Sofies-Closet-02-Advent-Giveaway-GHD-Limited-Edition-Glattejern Sofies-Closet-03-Advent-Giveaway-GHD-Limited-Edition-Glattejern/Billede lånt af en af mine yndlingsbloggere, Sofiescloset. Mange tak!:) Her er den adventsgave, jeg har glædet mig allermest til at dele med jer. Der er nemlig hele to lækre præmier på højkant, og dermed to heldige vindere! Hovedpræmien er det überlækre limited edition rosegold glattejern fra ghd, som har en værdi af 1.600kr. Vinderen offentliggøres på bloggens nye Facebook side, så husk lige at følge med der, så du kan se om du har vundet :)

Udover at vinde det smukkeste ghd glattejern nogensinde, så kan du også få mulighed for at vinde en Glam Hårstyling Workshop for dig og en veninde til en værdi af 495kr. pr. pers. Det er Beauty Academy CPH, som afholder det og de bruger alle de bedre værktøjer fra ghd. Jeg er sikker på at det bliver super sjovt og lærerigt. Læs bare her: "Til denne intensive 3 timers Glam Hårstylings Workshop lærer du at lave fantastisk glamourøs hårstyling! Vi ser på trends fra den røde løber og gennemgår massevis af krølle og volume teknikker. Med disse tips kan du skabe alt lige fra “I woke up like this” casual chick hår, til overdådige Hollywood waves, klassiske volume krøller og glamourøse frisurer, så du ligner en million på den halve tid!

Vi gør dig kort sagt til din egen professionelle hårstylist! Vi arbejder udelukkende med ghd’s eksklusive stylere og hårprodukter. Workshoppen afholdes tirsdag d. 6. januar, kl. 17-20."

Det er op til dig selv om du vil deltage i lodtrækningen om begge dele eller blot den ene. Bare du lige gør mig opmærksom på det i kommentarfeltet. For at vinde et ghd glattejern og få muligheden for at lege hårstylist for en dag ved Beauty Academy cph, skal du:

1. Følge Mig på Instagram her og ghd på facebook. Hvis du også vil vinde en dag ved Beauty Academy CPH skal du også like dem her

2. Skrive et "<3" i kommentarfeltet. Hvis du også vil deltage i lodtrækningen om at vinde en dag ved Beauty Academy CPH skal du skrive det.

3. Husk at vinderen offentliggøres på min nye facebook side, så hvis du ikke allerede følger den, kan du gøre det her.

Vinderen findes næste søndag!

10833949_10152948883069171_433417377_n