Video // Makeup tutorial

DSC_5578DSC_5585   Godeftermiddag alle sammen,Indlægget igår blev læst af mange, og nok også taget lidt ilde op af nogen. Jeg ville ikke træde over nogens tæer, men det sker vidst engang imellem når man skriver, blogindlæg såvel som alt muligt andet, at ting kan misforstås. Hensigten med indlægget var at informere om at ingeniøruddannelser er pisse fede, og måske meget anderledes end hvad mange går og tror. Det blev blandet med lidt plat 'Simonehumor', og intet andet. Men pisse fedt med lidt feedback og tomlen op til alle jer læsere derude, som kom med det.

Nåm, jeg sidder med de sidste eksamensforberedelser til på torsdag, så I får lige en lille makeup video, jeg lavede tilbage i februar med de søde e.l.f. piger. Jeg er selv stor fan af e.l.f. makeup, så det var uden tøven, jeg sagde ja til at lave en tutorial med deres makeup. Det er ikke lige et hverdagslook, men jeg bruger samme teknikker når jeg skal i byen og dets lige. Og ja, man kan ikke komme udenom at der kommer meget makeup i fjæset, men kunsten er så, at få det til at se så naturligt ud som muligt :)

Billederne ovenfor, er fra et look til det nye e.l.f. Academy. Mange andre bloggere har lavet lignende looks med andre stilarter, men e.l.f.-pigerne synes jeg var født til, at være en opdateret 80'er glam girl! Lad mig bare sige det sådan, at jeg virkelig ikke håber de makeup trends kommer på mode igen ;) Sjovt var det dog, og makeupartisten, Marlene, var nu ellers god til at få mig til at se pænest mulig ud indenfor den tidslomme, vi nu bevægede os i.

Well, nu til videon...

[youtube OkoWxlalhp4 780 560]