Torvehallerne

DSC_0015 DSC_0016 DSC_0018DSC_0021DSC_0030 DSC_0019 DSC_0025Det er ingen hemmelighed, at jeg først i senere tid har fået øjnene op for Torvehallerne, og nu elsker jeg at aftale middag og frokoster der. Stemningen på en solskinsdag er intet mindre end fantastisk og inspirerende - Så mange lækre, velklædte mennesker samlet på et sted, med god mad og drikke til fælles. Jeg er fan, og kunne sidde og samle inspiration der i timevis!Sidste gang jeg besøgte torvehallerne var jo i søndags, og her prøvede min veninde og jeg en Confit de Canard sandwich, hvilket for en amagerkaner som jeg, svarer til pulled andebryst proppet i sandwich. Bevares, det var lækkert men vi havde nok forventet en smule mere af hvad der skulle være "københavns bedste sandwich kåret af aok". Anyhow, så gjorde vores dessert, italiensk is, op for hvad vi manglede ved sandwichen.

I dag står den også på venindehygge. Måske vi ender ved torvehallerne, men ellers står den på biograftur og senere ud for at få en enkelt cocktail... Og det var så kun en enkelt!

//The Food market in Copenhagen is one of my favorite spots when the weather is good. People are so inspiring and the food is really good. Simply a must see. I tend to have dinner dates there with friends and my bf //