Tilbage på pinden

DSC_8024//Dress: HERE// Af hjertet tusind tak for alle jeres medfølende kommentarer til mit sidste indlæg, hver og en er blevet læst, og hundrede virtuelle knus sendt ud til alle. Indlægget har jeg valgt at slette, da jeg ikke har lyst til at det skal figurere som et indlæg, der spøger på bloggen i tide og utide.

Der er nu gået et par uger væk fra bloggen, og selvom mit sind har været fyldt med sorg, er der også opstået en stigende længsel efter at komme tilbage til hverdagen, tilbage til bloggen, min Instagram(@fashionmanifest); ja, mere eller mindre mit normale liv før sygdom var en del af det.  Men hvordan er det så lige man kommer igang igen efter mit sidste indlæg, som på mange måder altid vil markere sig som et nyt kapitel i mit; et liv uden min mor? Jeg har gjort mig mange tanker herom - om det skal have indflydelse på bloggens tema. Skal den være mere dyb og sorgfuld, som mit liv på mange områder er lige nu? Jeg er kommet frem til at svaret er et, nej! For selvom jeg allerede savner hende mere end ord kan beskrive, så er min hverdag alligevel fyldt med små lysglimt; Og tro det eller ej, så bringer de lysglimt mig stadigvæk glæde og endda grin i ny og næ. Jeg ved det er disse stunder min mor ønsker, jeg skal fokusere på og det er dem, jeg har lyst til at dele med jer her på bloggen. Præcis som jeg altid har gjort. Så, for at gøre en lang historie kort, har jeg bare lyst til at bloggen skal fortsætte som den har gjort siden tidernes morgen, og den håber jeg I er med på! (:

De sidste par uger er blevet brugt sammen med familien i Hellerup og lige pt. passer min søster og jeg, min mosters hus som ligger få huse fra, hvor min far og søster bor. Så, vi render selvsagt lidt frem og tilbage, men bare det at der er have(i modsætning til min lejlighed) gør, at det føles lidt som at være på ferie. De sidste par dage er derfor blevet brugt på at ligge på en solvogn og læse The Casual Vacancy af J.K Rowling. Den er egentlig røvkedelig for at sige det mildt, men den kære Rowlings  fantastiske skrivestil, er det der holder mig kørende. Anbefalinger til bedre, mere spændende, bøger modtages med kyshånd. Derudover har jeg shoppet lidt, blandt kjolen på billedet, som I kommer til at se mere til snarest.