Til de firbenede venners forældre

Sponsoreret indlæg

Min lille vuffi, Ludvig, dukker i ny og næ op her på bloggen og på min Instagram. Han er ikke så fotogen, hvilket han godt selv ved, så for det meste går han sin vej når jeg hiver kameraet frem og forsøger at forevige et “moment”. I dag har han dog fået sit helt eget indlæg, da det skal handle om forebyggelse af lopper og flåter. Rimelig relevant for os hundeejere, men for alle jer andre lover jeg dobbelt op på alt muligt andet de næste par dage (;

Jeg har nemlig sagt ja til at være en del af en kampagne, som skal sætte fokus på hvordan man med Frontline Combo kan holde lopperne og flåterne væk fra vores firbenede venner. Efter sigende bliver 2014 et rekordår for kryb og kravl, så det er altså med at sætte ind før de kommer ind i huset da de kan være ret så svære at komme af med igen! Og det er så her, at Frontline Combo kommer ind i billedet.

Praktisk info: Frontline Combo er som sagt et middel til at forebygge flåter og lopper, og fås blandt andet på apoteket. Det bliver derfor anset som et medicinsk produkt, hvorfor man som alt andet medicin, skal huske at læse indlægssedlen grundigt før brug samt købe Frontline Combo rettet mod de dyr og den størrelse man vil behandle. Derudover har Frontline Combo oprettet en hotline samt sms service, hvor man altid kan få råd og vejledning vedrørende brug, produkter og dets lige. Ydermere kan man få mere info HER samt besøge “Stop-Loppen” i uge 11. “Stop-Loppen” er et dyrlæge initiativ på alle Vet Familiyklinikker, hvor man udover råd og vejledning, får den første behandling gratis, hvis man køber Frontline Combo. I kan finde jeres lokale Vet Familyklinik her.

Vind et års forbrug af dyrefoder: Helt ekstraordinært kan man vinde et års forbrug af dyrefoder, hvilket er super lækkert for det løber da op i længden. Alt du skal gøre, er at uploade et billede dit kæledyr lige her, og så er man altså med i konkurrencen. Nemt og bekvemt!

Sådan bruges Frontline Combo: Jeg vil lige nævne det igen. LÆS indlægssedlen før brug, og når det er gjort, så er det virkelig ligetil og enkelt! Nedenfor kan I se min egen video, hvor jeg viser hvordan Ludvig behandles med Frontline Combo.

[youtube Q1CM3Moug5o 490 308]

I henhold til lovgivning om annoncering af medicinske produkter, er det desværre ikke muligt at kommentere på dette billede.

Sponsoreret indlæg