The Essence of me

DSC_0424Hvad er egentlig essensen af mig, og hvad er mine værdier? De spørgsmål fik jeg mulighed for at stille mig selv, da jeg i sidste uge var forbi Pandora for at høre, se og mærke deres nye Essence Collection. Det var sjovt og ikke mindst lærerigt at fordybe sig selv i... sig selv, for at stille spørgsmålet; hvem er jeg? I modsætning til mange andre, har jeg grundet min mors sygdom ikke fået stillet mig selv det spørgsmål de sidste 4 år fordi fokus har ligget på hende og min familie, og det var derfor også en noget overvældende oplevelse. Der var dog nogle værdier, som rørte mig mere end andre, og det er så dem jeg har valgt at fokusere på i dette indlæg. Jeg tror dog, at værdier er noget der forandres igennem hele livet, hvilket også gør Pandora Essence kollektionen så interessant idet man kan bygge videre på kollektionen hele livet. DSC_0428 Essence Collection består af små 50 charms med hver sin personlige værdi og design samt seks forskellige armbånd man kan sætte sine charms på. Det sjove ved værdierne er, at de blev til på baggrund af et spørgeskema, som Pandora sendte ud til en masse kvinder verden over. Spørgsmålet var hvilke værdier de havde, og selvom der kom mange forskellige svar, var der dog en del værdier der gik igen. Og det var så udgangspunktet for Essence Collection.

Men selvom vi har mange af de samme værdier, så tillægger vi dem alle en forskellig betydning, og derfor vil jeg fortælle jer lidt om baggrunden for de charms, jeg har valgt. Det er iøvrigt ikke nødvendigvis værdier, jeg mener at besidde selv, men også værdier, jeg ser op til og håber på selv at kunne besidde! pandora essenceHappiness: Min Happiness charm er nok en af de vigtigeste for mig rent personligt. For mig er glæde en essentiel del af livet, og med den modgang jeg oplevet de seneste par år, er jeg blevet meget bevidst om at skulle træffe valg der giver mig glæde i hverdagen(selvom det nogle gange kan være svært at være glad. Men jeg prøver!). Mit Happiness charm skal sidde på håndleddet for at minde om det, hvis jeg skulle glemme det. Confidence: Det kræver fandme en hel del confidence at skulle begive sig ud på den iværksætterrejse, jeg har gang i med min søster. Men også i hverdagen når jeg skal træffe skelsættende beslutninger, tale med nye mennesker eller begiver mig ud på usikker grund.

Hope: Også et super vigtigt charm for mig. Håbet om at alt nok skal blive godt, at jeg nok skal få et godt liv med masser af kærlighed og drømme der bliver til virkelighed.

Wisdom: For mig var mig og de fleste andre, er ens mor nok lig med visdom. Det er hende man kommer til når man har brug for råd og en klog person at tale med. Men efter min mor gik bort i sommers, har jeg ikke hende at søge råd hos mere. Ihvertfald ikke i sin fysiske form, men jeg taler tit med hende i tankerne og prøver at tænke over hvad hun ville sige. Så jeg valgte dette charm for at kunne kigge på det og på en eller anden måde have hendes visdom med rundt i hverdagen.

Health: At mine elskede og jeg selv har et godt helbred, er udover glæde i hverdagen den vigtigste værdi. uden et godt helbred kan alt andet være lige meget.

Strength: Styrke læner sig lidt opad meningen med mit Confidence charm. Og det er faktisk ment som en gave til min søster. Hun er en af de vigtigste personer i mit liv, og jeg ved at hun også kæmper sine kampe med at være en 20-årig kvinde, der nu skal følge med på et eventyr hendes tossede storesøster har fået hendes overbevist om, er en god idé. Det er en værdi jeg allerede ved hun har, men dette charm skal hun have for at huske på, hvor stærk hun egentlig er.

Generosity: Min mor var et af de mest generøse mennesker jeg har kendt. Både hvad angår kærlighed og med materielle ting. Selv når pengene var få, fandt hun en måde at give os alt det vi ønskede os som børn. Det er med hende som inspiration, at jeg er, og vil være endnu bedre til at være generøs her i livet. Både hvad angår kærlighed men også på det materielle plan. Dette charm er iøvrigt fra den nyeste Essence Collection. Freedom: Frihed til at gøre hvad jeg har lyst til, frihed til at kunne give min familie det de ønsker og frihed til at rejse og opleve verdenen. For mig er det det, livet handler om! Jeg tillægger også dette charm en betydning af, at det er målet med mit lille iværksættereventyr.

Er I i tvivl om jeres egne værdier? Så har Pandora lavet en ganske fin og hurtig lille quiz, som I kan tage for at finde ud af, hvilke Essence Collection Charms, der passer bedst til jer. Mine var Optimism, Creativity og Curiosity. Hvad er jeres? Find Quizzen HER

Hold øje med bloggen på fredag, hvor jeg starter en konkurrence i samarbejde med Pandora!

//Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pandora