Strømpebukser - den lille ekstra detalje

DSC_0387 DSC_0413 Glædelig bagjul alle sammen! :)

både første og anden juledag har budt på julefrokoster, godt selskab og rigelige mængder mad. Faktisk kommer det bag på mig hvert år, hvor meget min mavesæk kan rumme. Juleaftensdag, var jeg stadig classy uden vulgære mængder mad i maven, så valget stod mellem de to ovenstående strømpebukser fra Wolford til at pifte min enkle kjole op med. De to efterfølgende dage måtte jeg istedet skifte over til Wolford shapewear tights. I ved, for at holde styr på julesulet haha!

Valget faldt på de øverste, som er besat med små similisten, og de fik sørme også en del rosende ord med på vejen inden min mosters hundehvalp plantede en spids hundenegl på bagsiden af buksen. Det var så de strømpebukser... Synes ellers de virkede ret sejlivede men hundehvalpe, kan de altså ikke klare. Til dem uden uvordne hunde, hedder modellen Marchesa, og er pt. umulig at opdrive online - jeg tænker de er populære her til nytår, men at der måske er en chance i en af Wolfords butikker. De nederste, som er af modellen "Linnea", gemmer jeg nok til nytår.  Ligesom med de øverste er de vældig populære, men ASOS har dog enkelte par tilbage lige her.

Puha, nu skal strømpebukserne af, og fødderne skal op i sofaen til det seneste afsnit Vampire Diaries. I morgen står den på en enkelt arbejdsdag, inden nytårsplanlægningen går igang.