Sopolish - vejen til sunde negle

DSC_0205DSC_0224 DSC_0208 Hey piger,Shit, I var et par stykker der var enige i budskabet med mit sidste indlæg, og det var med sådan en røst, at jeg næsten ikke tør udgive stylede indlæg mere haha! Ej, spøg til side. Det er kun rart, at jeg nu ved, at der kan være plads til det hele. Æstetik tiltaler nok de fleste, heriblandt jeg selv, så stylede billeder vil da nok stadig dominere men nu bliver tøjlerne nok lidt løsere fremover:)

Blandt andet kunne det have været rart lige at photoshoppe mine meget ufotogene hænder, men ved I hvad, de måske sgu se ud som de gør med hobbithår på knoerne og michelinrynker hist og her. De er nok som hænder er flest, men nu i en meget finere udgave med fransk manicure a la Akademikliniken. Som jeg skrev forleden, så har Akadmikliniken nemlig tilbud i hele September måned på en helt ny type semi-permanent lak kaldet, Sopolish.

Sopolish er, hvis jeg selv skal sige det, skide smart! Det er vel nok den eneste semi-permanente lak, hvor man stensikkert kan sige at det beskytter neglen, og rent faktisk hjælper til at gøre den stærkere. Måden hvorpå det gøres, er gennem et lille gennemsigtigt stykke "plaster", som ligges over neglen, hvorved al kontakt med lak og negl, undgås! Det kan altså bruges af alle, og så holder det i op til 3 uger!

Der er som sagt tilbud i September måned, og I kan se alle tilbud lige her.

//Jeg er ambassadør for Akademiklinken, men holdninger og ytringer er udtryk for egen mening. Jeg skriver om Akademiklinken fordi jeg uden tøven mener, at det er en klinik jeg kan stå inde for.  

BeautySimone Moelle1 Comment